came, started firing, didn't give any diment and command
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!admin use wrong language, please warn, he is provoking even in the forumdoğan abi doğan abi aile evini bastılar abi yardım et abi zırhları giydik seni bekliyoruz abi çok güçlüler lütfen abi yardım et aile evinde racon kesiyorlar bize abi kayıt ac forum açarız abi
I'll take an lmg and go shoot them all I'm just laughing sweet little kids it's my pleasure to shoot you now go to your brother and let him get your daily beating loldoğan abi doğan abi aile evini bastılar abi yardım et abi zırhları giydik seni bekliyoruz abi çok güçlüler lütfen abi yardım et aile evinde racon kesiyorlar bize abi kayıt ac forum açarız abi
admin use wrong language, please warn, he is provoking even in the forum
insallah canım aileye bütün npc veletleri toplamışlar bazıları mikrofon açmaya bile utanıyor chatten yaziyor armor olmasa 2 mermide gidecekler belki 5-10 sene sonra artikmerak etmeyin büyüyünce sizde adam vurursunuz
Hahahahah velede bak lmg olmasa adam vuramaz gelmiş 2 mermi diyor lollinsallah canım aileye bütün npc veletleri toplamışlar bazıları mikrofon açmaya bile utanıyor chatten yaziyor armor olmasa 2 mermide gidecekler belki 5-10 sene sonra artik
Evinizin önünde yatırdığım iki çocuktan biri sensin demi xddd şş Alihan abiniz duymasın pipinizden duvara asar ha dikkat edin hahahahamerak etmeyin büyüyünce sizde adam vurursunuz