Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Nepravedna Black Lista svih orgova | 19862

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
340
Players nickname
Mark Armone
Suspect ID
19862
Date of violation
Mar 8, 2023
Time of violation
oko 23:00
Proofs
https://prnt.sc/aYHoWx13nwXU

Mark Armone

Server Administrator
Server Administrator
Bio sam u SAHP i smatram da sam nepravedno dobio blacklistu prvo sam dobio zbog mg-a koji priznajem da sam radio a kasnije da ne dobiju warn su izmislil neku pricu da sam spijun iz FIB-a te se mi dali blacklistu zbog sumnje na spijunazu, molio sam ih da mi barem maknu iz drugih orgova blacklistu ali nezele mi maknuti pa ovo je preslo iz IC problema na OOC problem te sam iz tog razloga odlucio podnijeti zalbu. Leader SAHP-a mi je dao blacklistu. Mene ne smeta sto sam dobio blacklistu ali barem neka mi vrate mogucnost da mogu u druge orgove. Stavio sam dokaz da sam bio u SAHP-u.

Last edited:

Evion White

Player
Player
Bio sam u SAHP i smatram da sam nepravedno dobio blacklistu prvo sam dobio zbog mg-a koji priznajem da sam radio a kasnije da ne dobiju warn su izmislil neku pricu da sam spijun iz FIB-a te se mi dali blacklistu zbog sumnje na spijunazu, molio sam ih da mi barem maknu iz drugih orgova blacklistu ali nezele mi maknuti pa ovo je preslo iz IC problema na OOC problem te sam iz tog razloga odlucio podnijeti zalbu. Leader SAHP-a mi je dao blacklistu ali ja krivim 7906 sto mu je rekao da mi da blacklistu. Mene ne smeta sto sam dobio blacklistu ali barem neka mi vrate mogucnost da mogu u druge orgove. Stavio sam dokaz da sam bio u SAHP-u.

koga ti krivis to nikoga ne interesira..
imas GOV imas SUD ako imas dokaze i smatras da si dobio bez Razloga BL onda tuzi slobodno.
mi ko SAHP imamo svoje DOKAZE Protiv tebe.. tako da ne Mjesaj IC i OOC situacije.
ti si sa razlogom na BL.
a nemoj sad da postavim Dokaze tu.. pa da budes i za Laganje Administracije Kaznjen.

Hvala.

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Greške nisu ispravljene u zadanom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom