Sve u povu trazi mi 2 miliona da povuce zalbu sa foruma koju je on mn okacio za kradu skladista.Tako da je ovo cisiti Black Main.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!senior admina ce provijeriti da li je to on ili nije.LOGOVIne vidi se pod jedan id igraca koji ti to pise pod dva nije doso do tb ingame da te pita da se sve vidi i cuje mogu i ja tago nagovorit druga da tako pise da bih bio neko banovan
HAHAHAHAHAHA pa mogu oni preko ingame broja da prepoznaju ko ga koristio u to vreme kad su poruke pisane…. ne budite glupi sam je sebi sad smestio ban niko mu nije krivne vidi se pod jedan id igraca koji ti to pise pod dva nije doso do tb ingame da te pita da se sve vidi i cuje mogu i ja tago nagovorit druga da tako pise da bih bio neko banovan
Momo svaka čast od mene imas šta hoćeš karma ih je stigla kad su meni smjestili banlik je glup pusti ga
Lezi dole majmune banovanisenior admina ce provijeriti da li je to on ili nije.LOGOVI
Budi sretan što ti je 2m tražio od tebe je sevap 10m uzetSve u povu trazi mi 2 miliona da povuce zalbu sa foruma koju je on mn okacio za kradu skladista.Tako da je ovo cisiti Black Main.