Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
19165
Date of violation
Mar 13, 2023
Time of violation
0:33
Proofs
https://youtu.be/Zt12eIsTldc

Ante Djukela

Player
Player
Ajde da mi netko pojasni kako oni mogu da rade ovo u gradu cjeli dan umjesaju se u hapsenja i spasavaju ljude pa nije ovo getto
molim da se kazne !

Meni je zablokirala tastatura nes sam stisnuo iznad TAB-a pa mi se nije hto okretat lik
al akko su rekli da bezim bezao sam a ipak su me ubili.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Zaustavili ste mog coveka a nas je tu 10-15.Trebalo bi da se malo plasite za svoj zivot s obzirom da ste ja msm 2 policajca na nas 10.Imali ste uslov da se sklonite koji niste ispunili.

Tio Darkin

Player
Player
Ante djukela nauci svoje tamo da se barikade ne postavljaju gdje su pregovori plus su zatvorili cjeli put hvala i do sljedeceg puta dok nepopadate

Ante Djukela

Player
Player
Zaustavili ste mog coveka a nas je tu 10-15.Trebalo bi da se malo plasite za svoj zivot s obzirom da ste ja msm 2 policajca na nas 10.Imali ste uslov da se sklonite koji niste ispunili.
da brate al ne radis to u gradu cjeli dan jer mozes... i poslusao sam te al mi se zblokiralo sve jer sam stisnuo ¸¸ ono iznad TAB-a jbg

AleksaAcanovic

Player
Player
Ajde da mi netko pojasni kako oni mogu da rade ovo u gradu cjeli dan umjesaju se u hapsenja i spasavaju ljude pa nije ovo getto
molim da se kazne !

Meni je zablokirala tastatura nes sam stisnuo iznad TAB-a pa mi se nije hto okretat lik
al akko su rekli da bezim bezao sam a ipak su me ubili.
Hahah vidjen u kriminalnim strukturama MG.Hoces da pretrazis lice koje nema zatvorsku kaznu.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
da brate al ne radis to u gradu cjeli dan jer mozes... i poslusao sam te al mi se zblokiralo sve jer sam stisnuo ¸¸ ono iznad TAB-a jbg
Kapiram,ali ja nisam mogao da znam da si pritisnuo neko dugme.Za mene samo nisi poslusao uslov..

Dragan Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 6901 ce dobiti kaznu za MG (PDA Vidjen u kriminalnim strukturama ja OOC informacija iz PDA)
  • Sto se ostalog tice brojali su vam 5 sekundi tako da imaju pravo da pucaju na vas.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom