Niti se metak cuje niti vidi.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imam crosshair na monitoru, pozz brate.brat ga gadja bez crosshair najjaaaaaaaaaace
Bugabuse? Normalna funkcija igrice koju sam godinu korisitio i na nemackom serveru. A to sto hodate tamo bez covera i ne micete se kad vas pucam je opet druga prica…dobar BA
Normalno je Q peek, a ti ovo sto radis niti ti se ruka vidi niti sta. BA korstis. kod mene na POVu se vidi samo tvoj igrac koji pored tebe na blipovima a od tebe ni traga ni glasa. Koja normalna fukncija igrice druze.Imam crosshair na monitoru, pozz brate.
Morao sam pokazati POV zbog ovakvih stvari najmanje 10 puta i ni jednom nisam cuo BA, moguce zato sto na nemackom to ljudi koriste vise al nije uopste bitno sacekati cemo odgovor admina.Normalno je Q peek, a ti ovo sto radis niti ti se ruka vidi niti sta. BA korstis. kod mene na POVu se vidi samo tvoj igrac koji pored tebe na blipovima a od tebe ni traga ni glasa. Koja normalna fukncija igrice druze.
kad vec pricamo o BA, sta je onda ovo? metci prolaze kroz drzo i pogadja lika?dobar BA
To je cit brate moj cist ili neki mod teski posto vidis da je dukiju toliko izmodovana izgrica da nema dalje ahhahahhaa.. Ne blamiraj se brt molim tekad vec pricamo o BA, sta je onda ovo? metci prolaze kroz drzo i pogadja lika?
Kupi naocare burazere, to je ograda ispod cevke vidis da pucam u smeru padobrana. ni ujednom trenutku nisam busio zidove i pucao kroz texture ali ti si verujem malo corav. A to gde meci prolaze dok pucam, vidis dobro gde mi stoji nisan i na nejga sam fokusiran a ne na jebeno drvo,kad vec pricamo o BA, sta je onda ovo? metci prolaze kroz drzo i pogadja lika?
Naravno cekamo odgovor, oduvek sam mislio da je H + Q peek BA zato ga nisam ni koristio jer je previse OP niti vidis igraca niti cujes zvuk pucanja a ne vidi se ni trag metka odakle je dosao.Morao sam pokazati POV zbog ovakvih stvari najmanje 10 puta i ni jednom nisam cuo BA, moguce zato sto na nemackom to ljudi koriste vise al nije uopste bitno sacekati cemo odgovor admina.