By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemamo niti jednog Dimitrija u porodici + si uzeo dosta vise od togaid 27505 uzeo 1 rev 50metka i sokove koje sam dao dimitriju i meni 1 to mi je pota reko da uzmem a za taj 38091 to nisam ja
Brate nisam nista ukrao tipa 5 reva itd 27505 nece dobit nistaNemamo niti jednog Dimitrija u porodici + si uzeo dosta vise od toga
Nema veze ako ti oni nisu odobrili to sto si uzimao makar da je i 1 panel smatra se kako kradzom tako da uzivaj u bahameBrate nisam nista ukrao tipa 5 reva itd 27505 nece dobit nista
Id 38091 se zove Zhica ja mogu da potvrdim da je tebi nadimak Zhica tako da nemoj mnogo da se pravish pametanid 27505 uzeo 1 rev 50metka i sokove koje sam dao dimitriju i meni 1 to mi je pota reko da uzmem a za taj 38091 to nisam ja
To mi je odobrio pota da uzmemNema veze ako ti oni nisu odobrili to sto si uzimao makar da je i 1 panel smatra se kako kradzom tako da uzivaj u bahame
1. Pota nije leader da bi ti odobrioTo mi je odobrio pota da uzmem
2. Koliko god da si ukrao dobices ban, a ukrao siBrate nisam nista ukrao tipa 5 reva itd 27505 nece dobit nista
Postavi pov gde ti je to rekao ali to nema veze ipak je Kole koji je leader familije odobrio ovu zalbu tako da ggPota mi je reko uzmii boli me kurac pricam za id 27505 ne za 38091