Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16608
Players nickname
Sake Sakic
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Mar 14, 2023
Time
15:42
Proofs
https://imgur.com/a/gZTcCdI,

Sake Sakic

Player
Player
Joined
Jan 31, 2022
Messages
208
Poštovanje dobio sam ban za G.P 1.7 + 1.9 smatram da admin nije donio ispravnu odluku jer sam ja odradio sve po proceduri.

Dao sam 5.5 miliona na familijarni ballans kao što možete vidjeti i nigdje nije bio izbjegnut porez.
Onda nakon toga sam dao Dimitri Magluta ( 160 ID ) roze LV na razmjenu a on je meni zauzvrat dao Patike i doplatu od 500k

Smatram da nisam ništa pogrješio što se tiče ovih gore navednih pravila možete pogledati moje logove i to vidjeti. Ja bih vas zamolio da detaljno pogledate i vidjećete da je u pitanju nesporazum. Hvala na čitanju.

U slučaju da sam nešto pogriješio a iskreno se nadam da nisam ja se izvinjavam zbog toga jer ovo mi je pri put da sam kažnjen za ovu stvar tako da uzmite to u obzir.
 

Sake Sakic

Player
Player
Joined
Jan 31, 2022
Messages
208
Što se tiče prebacivanja para na fam ballans to nije izbjegavanje poreza jer banka uzima 5% kad se stavljaju pare na familiju. Molio bih da neke stvari još uzmete u obzir skoro od nedavno od kad sam bio guverner nisam 2 mjeseca napravio nikakav problem i nisam prekršio ni jedno pravilo. Ovo mi je prvi put da dobijam ban ne znam ni ja koliko poslje dugo vremena. Smatram da nisam pogriješio jer sam jednostavno stavio pare na ballans porodice i nisam tu nikakav porez izbjegao dugo sam tu i znam kako stvari funkcionišu. A što se tiče trejda patika to je bilo sve pošteno jer su cijene iste naravno on mi je doplatio za to. Sagledajte stvari iz više uglova i donesite ispravnu odluku.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom