Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
22646
Players nickname
Slim Shady
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 15, 2023
Time of violation
22:38
Proofs
https://youtu.be/gH_3b1NQols

strahinjashady

Player
Player
Da li stvarno moram da pisem gde je ovde fail? FIB se ponasa bezobrazno i ocigledno im nije stalo do zivota taoca koji je pritom kolega, ne slusaju zahteve bande i oni na kraju ubijaju taoca sto nije smelo da se desi ni u kakvom slucaju. Naravno da nisam hteo ovo da okacim sto se moze videti jer pisem u ooc chat lideru marabunte da ne kaci, ali nazalost, zbog gresaka pojedinaca, ovako ce morati biti. Napisano je da bude ovako(referenca na Nas-ov album iz '96 "It was written" preporucujem svima da odslusaju da prociste iskvaren duh i dusu, i da se ociste od kompleksa, album pogadja u srce).

Akira Bushido

Player
Player
Moram da se uključim u ovu glupost zivu,gun fight nije bio ni blizu vezanih lica ubili su taoca bez ikakvog razloga jer su bili u losijoj poziciji pa namerno ubiju taoca jer nemaju izlaz iz situacije veliki banditi,mgeru to sto si izmaltretiran nije ti fib kriv sam si kriv sto oduzimas licencu za advokaturu preko pola mape bez ikakvog rp-a,zahtevam kaznu za ovog za namerno nabijanje warnova organizaciji

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Skini ovo, radiš i ti Fail , vidim voziš se sam, drugo kakav je to RP da vladin službenik bez poziva dolazi na talačku , odakle znaš da je talačka department nijedan nije bio upućen vama. Petar Sancez je jako dobar momak i ne znam čemu već dvije prijave na njega. Pogotovo od Vlade. Jako je ružno ovo. Bespotrebno . LP

strahinjashady

Player
Player
Moram da se uključim u ovu glupost zivu,gun fight nije bio ni blizu vezanih lica ubili su taoca bez ikakvog razloga jer su bili u losijoj poziciji pa namerno ubiju taoca jer nemaju izlaz iz situacije veliki banditi,mgeru to sto si izmaltretiran nije ti fib kriv sam si kriv sto oduzimas licencu za advokaturu preko pola mape bez ikakvog rp-a,zahtevam kaznu za ovog za namerno nabijanje warnova organizaciji
Skripta ne dozvoljava da oduzimas licence preko pola mape moraš baš blizu da budeš

strahinjashady

Player
Player
Skini ovo, radiš i ti Fail , vidim voziš se sam, drugo kakav je to RP da vladin službenik bez poziva dolazi na talačku , odakle znaš da je talačka department nijedan nije bio upućen vama. Petar Sancez je jako dobar momak i ne znam čemu već dvije prijave na njega. Pogotovo od Vlade. Jako je ružno ovo. Bespotrebno . LP
Nisam hteo da komentarišem žalbu ali vidim da ću morati
1. Vozim jebeni helikopter ne vidim u čemu je problem?
2. Da bih dosao na global meni treba pozivnica od gospode iz FIB-a? Global se pušta kad je hitno stanje i svako mora da dodje, da se radilo o 24/7 ili gunstore naravno da ne bih dosao ali ovo je bila obična talacka.

Drac0n

Player
Player
Nisam hteo da komentarišem žalbu ali vidim da ću morati
1. Vozim jebeni helikopter ne vidim u čemu je problem?
2. Da bih dosao na global meni treba pozivnica od gospode iz FIB-a? Global se pušta kad je hitno stanje i svako mora da dodje, da se radilo o 24/7 ili gunstore naravno da ne bih dosao ali ovo je bila obična talacka.
Nema šta Vlada da dolazi na talačke bez poziva, radite svoj posao za koji ste zaduženi. Jasno je pravilo da FIB preuzima vođstvo u ovakvim situacijima, i da ukoliko smatra da ne treba niko da dođe, ne mora niko da dođe.

strahinjashady

Player
Player
Nema šta Vlada da dolazi na talačke bez poziva, radite svoj posao za koji ste zaduženi. Jasno je pravilo da FIB preuzima vođstvo u ovakvim situacijima, i da ukoliko smatra da ne treba niko da dođe, ne mora niko da dođe.
Nisu napomenuli ko da dodje a ko ne.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu

ID 612 dobit ce kaznu za FailRP - Ubijanje taoca.
ID 28057 dobit ce kaznu za PG - Obzirom da je Lider Marabunte , Organizacija ce biti Upozorena !
ID 22646 dobit ce kaznu za FearRP - Stoji na sred pucnjave i nema straha za svoj zivot !

Sto se tice situacije na brdu POV koji je dostavljen u dokazima nema snimljene ID-ijeve ljudi na brdu samim time ne mogu da znam koji STATE orgovi i koliko njihovih clanova je bilo na tom brdu

Napomena : State jeste duzan i prvobitni cilj im je zivot taoca samim time sto se nisu povukli sa brda jeste FailRP , ali uz nedostatak dokaza ( ID igraca na brdu se ne vidi ) nece biti kaznjeni !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom