Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Marin Solo
Date
Mar 17, 2023
Time
15:39
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/343332/

DenzaWashington

Player
Player
Poštovana ADMINISTRACIJO žao mi je što vam se na ovaj način obraćam , medjutim moramo sam jer se osjećam oštećeno...
Ne krivim Admina koji je ovo odobrio i ne želim da ovo nazovem žalbom na odluku nego da još jednom pregledate ovu žalbu i profesionalno ocijenite odluku...

Žao mi je jer u historiji žalbi nemam problema sa kršenjem pravila na Vašem serveru

Objasnit ću vam o čemu se rad.

Igrač sa ID brojem 26525 je uložio žalbu na pravilo G.P. 6.15 da nisam brojao pri pucanju , tačno je na snimku se čuje da nisam brojao u tom trenutka i da nisam , medjutim nije to problem , problem je što ovaj igrač je postavio snimak od 26 sekundi i nije postavio cijelu situaciju jer je cijela situacija trajala više od 5 minuta poštovana ADMINISTRACIJO , jako dobro znam pravila i ovo nikad nebi uradio za šta je mene optužio ovaj igrač.
Prije toga je uredno zaustavljan 5 puta , pokušali smo mu motor ugasiti medjutim nismo mogli jer je bio opremljen radarom , nakon našeg upozorena da napusti vozilo odbrojali smo mu i ja i kolega 5 sekundi medjutim nije izašao i zgazio je mene sa vozilom , gdje nakon toga kreće potjera 5 minuta i ovdje sam izašao u nadi da ću osumnjičeni lice lišiti života i provesti zakonu...Znači lice je već bilo upozoreno i izdat je zahtjev i odbrojani 5 sekundi , kasnije mislim da nisam trebao brojati 5 sekundi jer je već htio da ubije vozilom mene , znači ovo nije početak RP situacije , Medjutim igrač je stavio 26 sekundi od 5+ minuta , nije mi krivo što je ovo ovaj igrač uradio medjutim krivo mi je što je ADMIN ovo prebrzo ocijenio i odobrio , trebao je barem moj pov da traži ili duži pov od igrača.

Molim Vas poštovana ADMINISTRACIJO da još jednom pogledate ovu žalbu i procijenite ispravnu odluku.
Žao mi je zbog situacije , previše sam vezan za vaš server i policiju LSPD i kolege , tako da me je ovo dirnulo i van igre , jer previše truda dajem kako bi ovaj ROLE PLAY SERVER odigrao profesionalno

Moj ID : 38735

LINK žalbe: Approved - GP 6.15 I 38735

ADMINISTRATOR koji je odobrio žalbu MARIN SOLO

DenzaWashington

Player
Player
Poštovani zaboravio sam napomenuti da je za ovog igrača u ovom trenutku i još prije bio poslat Local Pojačanje i više od 3 patrole ga je ganjalo zbog pokušaja ubistva državnog sluzbenika.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom