By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brojao ti je ti ga nisi cuo cuo se na pov-uJasno se cuje da nije odbrojao, kao sto sam i ja juce 5 4 i dobio 180 minuta u zatvoru
bilo je na najvecu frekvenciju tako da se cuje u krugu od 50 metarabrojao ti je ti ga nisi cuo cuo se na pov-u
A kako da promjenim kad se jasno vidi da mi covjek nije brojao a ja sam jucer za to isao 180 minuta u zatvorNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
- Promenite Naslov žalbe
- Rok za izmenu je 12h
Imate na prosloj zalbi da sam ja dobio isto to zato sto covjeku nisam brojao do 1A kako da promjenim kad se jasno vidi da mi covjek nije brojao a ja sam jucer za to isao 180 minuta u zatvor
Kako ti nisam bre brojao, nisam ja kriv sto je zbagano pa ne cuje se zadnje 2 sec kad se odaljis.Sve se cuje kako ti kazem odalji se i ne vracaj se, bio sam iza tebe nego ti neces da cujes, jer si jadan.Ovo ako acceptate i ne znam sta da kazem stvarno...A kako da promjenim kad se jasno vidi da mi covjek nije brojao a ja sam jucer za to isao 180 minuta u zatvor
i meni je na javecoj ja sam ti izbrojao do 1 ako ti nisam do 1 brojao ubio bi te jos kad sam reko 3 a ne posle 3 sec od 3 razmisli malobilo je na najvecu frekvenciju tako da se cuje u krugu od 50 metara
svaki put snimim to zbog ovakvih situacija pogotovo klipam ako sam mu brojao onda otide pa se vrati i ispada da nisam brojaoNe razumem jel treba ja da ukljucim snimanje pa ceo dan da snimam sta radim dok igram da bi imao dokaz ili da klipam svaki kill a imam 90gb memoriju nema smisla
Klipaj killove, ja sam dobio warn jer je bilo zbagovano i nije se culo i dobio sam unwarn kad sam stavio svoj pov....Ne razumem jel treba ja da ukljucim snimanje pa ceo dan da snimam sta radim dok igram da bi imao dokaz ili da klipam svaki kill a imam 90gb memoriju nema smisla
Ako si ti gluh i slep to je tvoji problem kao sto vidis na povu nisam mutan i cuje se kako mu kazem odalji se i ne vracaj se i brojim mu do 1 al on nije cuo zadnje sec jer se odaljio od meneNije se cuo sigurno tako da ovaj 16050 dolazi mute na padobran i sve ostalo