sve si vidi u pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jel te stid za ono kad si objavio ingrand gdje venomu sve zensko spominjes, pa poslije toga ovu zalbu da stavi
Bednik te je napravio...Kako bi drugacije ta bedna porodica osvojila biz war?
E matori, bolje idi radi nesto, nemoj da zavisis od tate i mame, a znamo svi da si matora konjina koja nema ni kuceta, ni maceta, idi nadji zenu, napravi dete, ako si sposoban. Poz propalice.Bednik te je napravio...
Tebe sam ja pravio pitaj mamu dok je vrištala... Jadniče sirotiE matori, bolje idi radi nesto, nemoj da zavisis od tate i mame, a znamo svi da si matora konjina koja nema ni kuceta, ni maceta, idi nadji zenu, napravi dete, ako si sposoban. Poz propalice.
botE matori, bolje idi radi nesto, nemoj da zavisis od tate i mame, a znamo svi da si matora konjina koja nema ni kuceta, ni maceta, idi nadji zenu, napravi dete, ako si sposoban. Poz propalice.
Ne samo da si mator, nego si i glup. Malo pre kazes da me bednik napravio, ajde odluci se. Al pre toga nadji posao propali matori alkoholicaru.Tebe sam ja pravio pitaj mamu dok je vrištala... Jadniče siroti
Ne samo da si mator, nego si i glup. Malo pre kazes da me bednik napravio, ajde odluci se. Al pre toga nadji posao propali matori alkoholicaru.
Tatu si sisao umesto mame izgleda....kidaro smrdljiva raspala...Ne samo da si mator, nego si i glup. Malo pre kazes da me bednik napravio, ajde odluci se. Al pre toga nadji posao propali matori alkoholicaru.
De ćeš jebat nešto što ima sidu brateNapravicu ti ja batu ili seku jebem li ti mater u picku bre kidaro mrtva
poz.
Pa zar malo pre nisi rekao da si je ti jebao? Je l si ti toliki retard? Trazi posao, mani se igre, mator si konj, nemoj da ti tata i mama placaju alkohol.De ćeš jebat nešto što ima sidu brate
Kako ćeš plakat majku ti jebem u pičku ....Kupim ti mamu za sitne pare klošaru...Pa zar malo pre nisi rekao da si je ti jebao? Je l si ti toliki retard? Trazi posao, mani se igre, mator si konj, nemoj da ti tata i mama placaju alkohol.
Sad si i opasan, matori mani se gluposti, imas dovoljno godina, radi malo na sebi, vidis da si pukao od alkohola.Kako ćeš plakat majku ti jebem u pičku ....Kupim ti mamu za sitne pare klošaru...
Sad si i opasan, matori mani se gluposti, imas dovoljno godina, radi malo na sebi, vidis da si pukao od alkohola.
Bolje da te tata izdrkao na lopatu nego napravio debila ,zbog kojeg ce da dobije po lampi...Sad si i opasan, matori mani se gluposti, imas dovoljno godina, radi malo na sebi, vidis da si pukao od alkohola.
Radi i ti na sebi mani grand brate bolje ti jeSad si i opasan, matori mani se gluposti, imas dovoljno godina, radi malo na sebi, vidis da si pukao od alkohola.
Hvala na savetu. Dobar si covekRadi i ti na sebi mani grand brate bolje ti je