Postovanje, Upravo sam banovan radi takozvanog PG-a i ako ne znam zbog cega,sta se tu desilo i kako...Nisam osoba koja je konfliktna niti neko ko je pravio probleme bilo kakve prirode u gradu, naprotiv, jako sam zagrizen za igru i jako puno vremena posvecujem istoj...Naravno da mi je ovaj ban tesko pao i cela situacija, zamolio bih Administraciju da mi omoguci nacin da se vratim nazad jer ne smatram da sam uradio nista lose...Na snimku se vide dva "DZIPA" koja idu po planini.U zalbi je tuzioc rekao da smo radili Power Gaming.Ako se misli na ovo sto smo preskakali malo jace,Hteo bi samo da naglasim da mi postujemo ovaj RP maksimalno kolko mozemo ali igrica nam ne daje tako,Jer uzivo ti bi mogao da zakocis i nebi mogao onoliko da letis koliko ti igrica pruza.Mi smo pokusali da ga zakocimo ali on ide.Mi nista tu ne mozemo sto se tice toga jer igrica ne moze da bude ista kao pravi zivot to da zapamtite i one igrice najbolje sa najboljim animacijama, grafikama i to ne mogu da se uporedjuju sa pravim zivotom...Molim Administraciju da mi izadje u susret i da mi oprosti ovo sto sam uradio, ako su tolko agresivno postupili na ovu situaciju.Srdacan pozdrav...Hvala na razumevanju...
SNIMAK :
TRAJANJE:4:50 do 5:20
SNIMAK :