Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2304
Players nickname
Milos Benzinac
Suspect ID
25667
Date of violation
Mar 19, 2023
Time of violation
12:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=b63AFRW3oII

Djoksi Otrovni

Player
Player
Ja ih diram samo u koliko vidim da nose. Treba mi IC razlog da bi dirao nekoga. Ne tek tako da ih pretrazujem sve. Znaci po tvome 40 igraca sa oc dogadjaja moze da se vozika po gradu sa FIB pancirima, Balaklavama, oruzjem u rukama i niko ne sme da ih dira. Ako to nije UB onda ne znam sta je. Onda sam ja lud
Ako ce da nose balaklave na eventima to je njihova stvar i to je to.. Ti svakako ne smes da ih diras ni pre ni posle eventa i jebiga to je realnost

Milos Tomin

Player
Player
Ako ce da nose balaklave na eventima to je njihova stvar i to je to.. Ti svakako ne smes da ih diras ni pre ni posle eventa i jebiga to je realnost
Za event me ne iteresuje sta nosi, Posle eventa ovo sto je uradio to je bezobrazluk, toksicnost i UB. Odoh ne mogu zivce da trosim na toksicne ljude.

Milos Tomin

Player
Player
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon
Sve ti pise.
U krajnjem slucaju zahtevam od administracije da zatrazi od gospodina POV, da nije proslo 5 minuta, nakon dogadjaja. od strase sluzbenih lica po pravilu nije nista prekrseno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom