Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1088
Players nickname
Daniel Daco
Suspect ID
7722
Date of violation
Mar 18, 2023
Time of violation
00:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=V2ZPfM1Aq5g

DanielDaco

Player
Player
Sve se vidi na pov-u. Momak ne vraca moj pasos nazad nego kad sam pitao a pasos on kaze da ga je vratio u prednji dzeb ( RP to win ), posle toga radi pg skrece i ide na autoput. Dok u njegovu korumpiranu biografiju pise " Rade može voziti izvan ceste u bilo kojem SUV-u ili vozilu s 4 vrata. (RP vožnja, bez kršenja pravila) " a on je vozio McLaren sa 3je vrata i je prekrsio PG pravilo.

Minolina Ashford

Player
Player
Trenutno ne mogu zakljuciti zalbu.
-Dostavite POV od pocetka situacije
-Imate 10h da dostavite POV​

Radel

CZBG
Player
Self report maki brate ne gasis diskord kume pg ne vidim a fejla nema mora da si sanjao nesto

DanielDaco

Player
Player
Self report maki brate ne gasis diskord kume pg ne vidim a fejla nema mora da si sanjao nesto
nema razlog zasto da gasim discord hahaha a i svakako voznja u suprotnom smeru kazna nije 10k tako da opusti se i uzivaj :D al brate moj nauci sledeci put da rpas a ne da radis rp2win <3

DenzaWashington

Player
Player
Šta je ovaj čovjek okačio ja ne mogu da vjerujem , a za ove pametnjakoviće iz pozadine što kažu ako imaš 0 zatvorskih kazni ne može te pretresti , ne može ako nema dobar razlog , a ukoliko ima razlog , npr... Pljačka bankomata bila u blizini onda može , al sto je čovjek okačio žalbu radi 10k Hahahah svaka mu čast , evo mu 50k samo da ga ne gledamo

DanielDaco

Player
Player
Šta je ovaj čovjek okačio ja ne mogu da vjerujem , a za ove pametnjakoviće iz pozadine što kažu ako imaš 0 zatvorskih kazni ne može te pretresti , ne može ako nema dobar razlog , a ukoliko ima razlog , npr... Pljačka bankomata bila u blizini onda može , al sto je čovjek okačio žalbu radi 10k Hahahah svaka mu čast , evo mu 50k samo da ga ne gledamo
ko je reko za 10k? hahaahaaa nego pravila su pravila kad ne zna da rpa neka gubi to sto je dobio :D

DenzaWashington

Player
Player
nema razlog zasto da gasim discord hahaha a i svakako voznja u suprotnom smeru kazna nije 10k tako da opusti se i uzivaj :D al brate moj nauci sledeci put da rpas a ne da radis rp2win <3
Kazna u suprotnom smjeru je 10k ako je to problem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom