Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62558
Players nickname
Dogann Nascermos
Suspect ID
83866 88997 84200 85
Date of violation
Mar 19, 2023
Time of violation
12.31
Proofs
https://youtu.be/wM5vqZkoUD0

dogannascermos

Player
Player
Amıl Öyle 4 5 Adam Toplayıp Raid Atmakla Olmaz Bu İş Alejandro Elimize Verdi Knk Allahını Seversen Bi Raid Lik Aileye Gel Diye Yalvaran Ben Değilim Mal Gibi Alakan Olmadığın Konulara Bulaşma O Yüzden Kes Sesini Sen İlk Önce Git kendine Aile Üyesi Ara
Biz buna Türkçe de kuyruk acısı diyoruz Max amelajandro

Bah0 Alejandro

Player
Player
siz kimsiniz lan elinize verdik kaç kere hergün sıkılmadan raid atıp zaarlı çıkıyonuz birde sağda solda mal gibi geziniyonuz. durun az güleyim sonra bakarım foruma. çok güleceğim için 1 hafta sonra anca gelirim ozamana kadar approved ta olur belki
deli taklidi yapma boşuna arkadaşlarının yalvardığını da unutma xd sen adam olsan abi özür dileriz forumu kaldır özür dileriz diyip akşamına raid atmazsiniz xd
Biz buna Türkçe de kuyruk acısı diyoruz Max amelajandro
Parasını peşin verdiğim raidde para kaybetmekten korktunuz xd fakirsiniz diye parasını bile ben vermiştim immunity kaldır yiyorsa kuyruk acısı diye ağlayan immunity kaldıramıyor

dogannascermos

Player
Player
deli taklidi yapma boşuna arkadaşlarının yalvardığını da unutma xd sen adam olsan abi özür dileriz forumu kaldır özür dileriz diyip akşamına raid atmazsiniz xd

Parasını peşin verdiğim raidde para kaybetmekten korktunuz xd fakirsiniz diye parasını bile ben vermiştim immunity kaldır yiyorsa kuyruk acısı diye ağlayan immunity kaldıramıyor
haahahhah immunity kaldırmama gerek var mı bize heryer getto aslan gel çatışalım sorun yok ama asfalt yalayınca ağlamak yok

Bah0 Alejandro

Player
Player
haahahhah immunity kaldırmama gerek var mı bize heryer getto aslan gel çatışalım sorun yok ama asfalt yalayınca ağlamak yok
Çatışalım diyip çatışınca forum açıyorsun çok salaksın gerçekten. Çatışmak isteyen biziz bak bakalım rdm diye forum açıyor muyuz. Yaptıklarınla söylediklerin çelişmesin bana burdan bakınca korkak Bi ezik gibi görünüyorsun

Lexa Federal

I Am Inevitable
Player
Lan olm bunu yazarken hiç mi utanmadın lan attığın pov da önünde ki adamları vuramayıp nasıl havaya dağa taşa sıkıyorsun bu aimle bunları yazmaya utanmalısın

Luka Mamardashvili

Player
Player
Upon reviewing the evidence I have decided to Deny this report
In to this pov i can't saw who started a shooting,so this pov it's valid.

Server Administration EN02
Ex FIB Director | Ex NG General
If you feel the punishment the administrator issued is incorrect, feel free to file an
ADMIN COMPLAINT

Status
Not open for further replies.
Top Bottom