Dobar dan postovani forum ratnici i cenjena administracio. Evo jedan prima kako decaci ne pohadjaju pravila igre a to mi jako smeta pa shodno tome ide pov u prilog kao dokaz i objasnjenje da se curator neformalne ne moci puno. Vreme pova 1:35 krece rp situacija, 3:08 krece zurka ID 4977 i ID 24824 Vido krse pravlio 6.15 a zatim 3:45 ID 33910 magicno zna da sam ja njega robovo u getu kontam preko ID-a pa shodno tome MG i eto upozorenja na porodicu venom, 5:00 pitam sta hoce od mene ID 24824 trazi televizor a pravilo 6.14 kaze (6.14 Dozvoljeno je pljačkati iz inventara SAMO streljivo, oružje, bilo koji oklop (Gang,FIB, LSPD itd.), balaklavu i drogu. NOVAC se može opljačkati - samo korištenjem funkcionalnosti sustava bandi. | Ban 1 do 7 dana). Vreme 5:15 ID 4799 zahteva da vracam sve i tu se zavrsava. Svakako ostvljam zalbu kuraturu neformalnih organizacija da donese konacni sud i svi budu propisno kaznjeni. Iskreno se nadam da u borbi sa vetrenjacama ce mone pobediti i napraviti zdravu rp sredinu na nasem server pa i ako neuspe minecraft mi je obcija B. Fala svima na odvojenom vremenu za citanje mojih romana i jako mi je zao venom porodice tu ima dosta kvalitetnih ljudi steta sto pojedinci prave rezliku i nadam se do ovakvih ispada sledeci put nece doci FALA. Vas forum ratnik MONE