.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Haahahhahahaha ma laze lik je retard ostavi ga nek kaci ja bih ga zamolio da me kacito sto on puca nekoga iz fam nema veze sa tim sto ti vredjas njega.ti mozes staviti zalbu ako imas.
Druze sta pricas ti molio si me da trgnem zalbu ako imas nesto kaci lazes ko lisica ako imas nesto protiv mene i ja sam prekrsio neko pravilo sta ne kacis odma nego lazes a do pre sat vremena si me molio da trgnem zalbu jadnije od ovo nemoze bitija bi zamolio da se ceo chat pokaze
jel ako se ne pokaze ja imma dokaz kako lik koji stavlja ovu zalbu pcuo nekoga iz porodicu i nakon toga okacuje mene ako vam treba da dokaz samo mi kazite vidimo se
lepo se vidi na pov da mu psujes majku nisi ti neki bitan faktor pa da vraca chat nazad i zamolio bih te da pazis malo na recnik jer da se spominje majka u fam chat zato sto te je robao sa marabuntom ne bih reko da imas imalo mozga u tvoju toxicnu glavuja bi zamolio da se ceo chat pokaze
jel ako se ne pokaze ja imma dokaz kako lik koji stavlja ovu zalbu pcuo nekoga iz porodicu i nakon toga okacuje mene ako vam treba da dokaz samo mi kazite vidimo se