Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5600
Players nickname
Ali Vanila
Suspect ID
40419,25998
Date of violation
Mar 19, 2023
Time of violation
22.59
Proofs
https://youtu.be/n52xltXvm5g

Ali Vanila

Player
Player
Ja mislim da se sve vidi sta su prekrsili ja sam probao da odbrojim ali su me odma poceli pucat ja se nadam da ce te ovo prihvatiti.

Domba

Active Member
Leader of unofficial org
ID 25998
Ja sam počeo da pucam posle 5 sekundi drugi id nije znao da ne treba posle sam mu objasnio pravila pošto je nov igra nedelju dana na serveru, neće više da puca objasnio sam mu

Ali Vanila

Player
Player
ID 25998
Ja sam počeo da pucam posle 5 sekundi drugi id nije znao da ne treba posle sam mu objasnio pravila pošto je nov igra nedelju dana na serveru, neće više da puca objasnio sam mu
ako si odbrojio 5 sekundi stavi klip na forum nemozes samo ovako da kazes da si ti kao odbrojo je ti neverujem

Domba

Active Member
Leader of unofficial org
Nema potrebe da stavljam klip vidi se u tvom klipu da sam završio odbrojavanje i počeo sam da te pucam jasno se čuje 1 i ubio sam te to što te je moj prijatelj izpuco nije znao ja sam mu objasnio nece više da se dešava
Ako hoćeš nešto da mi namestiš reci slobodno u tvom videu se jasno vidi da sam odbrojio ja do 1 pa sam te ubio malo si pogrešio žalbu

niksa ocokuljic

Player
Player
to ti se zovu npc-evi kaze jasno se cuje 1 ne broji se od 1 nego od 5 izdaje se zahtjev tvoj frend je poceo pucat tako da si ga popusio

Alex Morningstar

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prhvatiti ovu zalbu.

• ID 25998 dobiti ce kaznu za G.P 6.15
• ID 40419 dobiti ce kaznu za G.P 6.15

ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom