Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24145
Players nickname
RikI Kalfa
Administrators nickname
nema
Date
Mar 18, 2023
Time
11:00
Proofs
..

Riki kalfa

Player
Player
vec cetvrti put mi je zalba odbijena al dobro sad ja cu vam objasnim situaciju za 1.4 ja na pocetko kad sam igor grand ziveo sam na drugo mesto pa sam se preselio i moja ip adresa se promenila al ja nisam znao da ja to treba da prijavim jer nisam igro bio dugo vratio sam se pre nekih 1 ipo mesec na grandu i poceo sam da ucim pravila teo sam da postanem asistent administracije al nisam uspeo nazalos i u dosta drugih snova koj sam ih imo a za 1.1 ja kod mene kuci imam dva kompjutera po nekad na drugom kompu igra moj brat igramo na istom epick acc to isto nisam znao da nesmem da delim acc snikim. ja se izvinjavam i nece se nikad ponovviti ako mislite da lazem za to da imam dva kompjutera kuci Mozete da me kontaktirate na discordu Sekajca#4356 posla cu vam dokaz.hvala na razumevanju i molim vas da me unbanate nece se ponoviti vise nikad.

Riki kalfa

Player
Player
Nece se nikad vise ponoviti
vec cetvrti put mi je zalba odbijena al dobro sad ja cu vam objasnim situaciju za 1.1 ja na pocetko kad sam igor grand ziveo sam na drugo mesto pa sam se preselio i moja ip adresa se promenila al ja nisam znao da ja to treba da prijavim jer nisam igro bio dugo vratio sam se pre nekih 1 ipo mesec na grandu i poceo sam da ucim pravila teo sam da postanem asistent administracije al nisam uspeo nazalos i u dosta drugih snova koj sam ih imo a za 1.4 ja kod mene kuci imam dva kompjutera po nekad na drugom kompu igra moj brat igramo na istom epick acc to isto nisam znao da nesmem da delim acc snikim. ja se izvinjavam i nece se nikad ponovviti ako mislite da lazem za to da imam dva kompjutera kuci Mozete da me kontaktirate na discordu Sekajca#4356 posla cu vam dokaz.hvala na razumevanju i molim vas da me unbanate nece se ponoviti vise nikad.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom