Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36708
Players nickname
Jason Cashh
Administrators nickname
Miyagi Chang
Date
Mar 20, 2023
Time
19:10
Proofs
0000

Jason Fedredov

Player
Player
Žalim se iz jednog razloga zato što admin dođe i sasloša jednu stranu a ne drugu.To je Admin i Gospodin Miyagi Chang..Naime on je došao na kraju kada sam likovima objasnio kroz RP da imam biografiju u kojoj piše;"Slab sam sa živcima udalji se od kuće"Oni to nisu ispoštovali i krenuli bejtati ,ali što mi je najjače kod ovog Gospodina Uglednog Admina što je njih iskulirao a mene kaznio za 6.15 oni su makar trebali dobiti za CB ,ali Admin koji je došao u zadnji kraj rp kada sam izbrojao i sve objasnio kroz rp i krenio pucati (NISU ISPOŠTOVALI RP)došao i dao mi JAIL.MENE BOLI BRIGA OĆU LI JA DOBITI UNWARN ILI ĆU ODLEŽATI I TIH 7 DANA ALI JEDINO STO HOĆU OVIM PUTEM DA KAŽEM JE TO DA SERVER SVE VIŠE MRZI ADMINISTRACIJU.Sa velikim i srdaćnom pozdravom Jason.Ja bih volio samo da za sviju pravila budu ista....

Jason Fedredov

Player
Player
Ne znam, vidim da provode svoju volju bez ikakvog objasnjenja hladnokrvno nas stavljaju u kos nekih kretena koji rade gluposti i ne postuju pravila servera!
Nezz stvarno nije uredu ,ako u biografiji pise tanak je na zivcima ima pravo brojati na uliici sa rp razlogom koji sam imao, samo nesmje to primjenjivati u org i u neskriptovanim gz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom