Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
33710
Players nickname
Aki Black
Suspect ID
29531
Date of violation
Mar 21, 2023
Time of violation
09:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pRR92fTPIlU

Aki Black

Player
Player
Imao sam pistolj u ruci on se nije plasio zivota cak i ako sam ciljao na drugog lika i njega nisu bili zajedno kao sto se vidi, izasao iz auta izvadio pistolj i odbroio 2 sekunde zadnje. Zelim da dobije zasluzenu kaznu!

Kenox

⚜️
Player
Imao sam pistolj u ruci on se nije plasio zivota cak i ako sam ciljao na drugog lika i njega nisu bili zajedno kao sto se vidi, izasao iz auta izvadio pistolj i odbroio 2 sekunde zadnje. Zelim da dobije zasluzenu kaznu!

Decko lik je imao pistolj i bili ste 1v1 , nema veze sto ti njemu brojis + bio je double tap tako da pretpostavljam da su bili zajedno njih 2 ali vidi se na pov-u taj PG drzanja mikrofona i pricanja iako su te ubili .

Aki Black

Player
Player
Decko lik je imao pistolj i bili ste 1v1 , nema veze sto ti njemu brojis + bio je double tap tako da pretpostavljam da su bili zajedno njih 2 ali vidi se na pov-u taj PG drzanja mikrofona i pricanja iako su te ubili .
decko jel stvarno nemas sta drugo da radis u zivotu, kao prvo lik je izasao iz auta i uzeo pistolj a ja vec imao u ruci to je fearrp a drugo je 6.15 jer on meni nije brojao i poceo da puca u isto vreme kao ja, a trece rekao sam na mikrofonu zar se ne plasis zivota nisam pricao sa njim i to je bukvalno pre nego sto me ubio sam imao ukljucen mikrofon dok sa padao jos jer decko ocigledno ne zna pravila

Diego Kosta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID: 29531 dobit će kaznu za G.P 6.15 -Niste izdali konkretne uslove za napad
ID: 33710 dobit ce kaznu za PG - Pricanje dok ste izgubili svest.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom