By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko lik je imao pistolj i bili ste 1v1 , nema veze sto ti njemu brojis + bio je double tap tako da pretpostavljam da su bili zajedno njih 2 ali vidi se na pov-u taj PG drzanja mikrofona i pricanja iako su te ubili .Imao sam pistolj u ruci on se nije plasio zivota cak i ako sam ciljao na drugog lika i njega nisu bili zajedno kao sto se vidi, izasao iz auta izvadio pistolj i odbroio 2 sekunde zadnje. Zelim da dobije zasluzenu kaznu!
decko jel stvarno nemas sta drugo da radis u zivotu, kao prvo lik je izasao iz auta i uzeo pistolj a ja vec imao u ruci to je fearrp a drugo je 6.15 jer on meni nije brojao i poceo da puca u isto vreme kao ja, a trece rekao sam na mikrofonu zar se ne plasis zivota nisam pricao sa njim i to je bukvalno pre nego sto me ubio sam imao ukljucen mikrofon dok sa padao jos jer decko ocigledno ne zna pravilaDecko lik je imao pistolj i bili ste 1v1 , nema veze sto ti njemu brojis + bio je double tap tako da pretpostavljam da su bili zajedno njih 2 ali vidi se na pov-u taj PG drzanja mikrofona i pricanja iako su te ubili .