likovi mi pricaju da sam peder i da sam debil i majmun stvarno nema razloga za vredjanje...
tjt od mene
tjt od mene
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a stani ja ipak mislim da si ti odgovoran za sve to s obzirom da zivot nemas i samo ides i podjebavas ljude.Momci sigirno bez razloga nista ne bi reklilikovi mi pricaju da sam peder i da sam debil i majmun stvarno nema razloga za vredjanje...
tjt od mene
smesan si bratea stani ja ipak mislim da si ti odgovoran za sve to s obzirom da zivot nemas i samo ides i podjebavas ljude.Momci sigirno bez razloga nista ne bi rekli
sa kojim su razlogom oni dosli sad cu da ti objasnim da provociraju moju fam koja je tek dobila neformalnu ne kontam , da bi dobili warn?? sa kojim razlogoma stani ja ipak mislim da si ti odgovoran za sve to s obzirom da zivot nemas i samo ides i podjebavas ljude.Momci sigirno bez razloga nista ne bi rekli
dadasa kojim su razlogom oni dosli sad cu da ti objasnim da provociraju moju fam koja je tek dobila neformalnu ne kontam , da bi dobili warn?? sa kojim razlogom