Decko me puca bez razloga, znaci ubijaju nas na banci dok skupljamo pare, molio bi administraciju da resi ovo, ako nisu prijavili banku nema potrebe da dolaze da nas ubijaju na istoj
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!niije to gp 6.15 nego p.d. 1.13 vidi malo pravila pa prijavljujDecko me puca bez razloga, znaci ubijaju nas na banci dok skupljamo pare, molio bi administraciju da resi ovo, ako nisu prijavili banku nema potrebe da dolaze da nas ubijaju na istoj
bato ako se ne vidi na pov da i tvoji pucaju...Shuxna down bad.Decko me puca bez razloga, znaci ubijaju nas na banci dok skupljamo pare, molio bi administraciju da resi ovo, ako nisu prijavili banku nema potrebe da dolaze da nas ubijaju na istoj
Nakon pregleda dokaza odlucio sam ostaviti zalbu kuratorima neformalnih org.
Ja sam čuo da tvoja slatka mala sestrica voli da ga primi.na 4:40 poslusajte fino sta govori lik za administraciju i server… dno dna
Oj betmene pridji malo blizee, moja picka oce da se lizeeJa sam čuo da tvoja slatka mala sestrica voli da ga primi.
Pomesao si ti malo zalbe decko, ne znam sto ovo ostavljas kod mene na postu, tvoj idiot iz familije je pokusao da namesti ban mojim ljudima tako sto je kacio tudji povna 4:40 poslusajte fino sta govori lik za administraciju i server… dno dna
Ok dokazi su poslani administraciji pa cemo vidjeti, sami znate koliko su ove rijeci teske… nekome mrtve spominjati zbog igrice stvarno je besmisleno… nije bilo kakvo pravilo prekrseno ovo je trashtalk!Pomesao si ti malo zalbe decko, ne znam sto ovo ostavljas kod mene na postu, tvoj idiot iz familije je pokusao da namesti ban mojim ljudima tako sto je kacio tudji pov, a i sta tebe briga da li je neko od mojih iz familije nesto reko na diskordu?
" Žalba se odbija.
-Dostavili ste POV koji nije Vaš.
-Na diskordu pričaju, kako mogu ja da znam čiji je to ingame karakter?
Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
GRP RS - Administrator Minolina Ashford "
Ne pada mi na pamet da se spustam na vas nivo, pokrijte se sa ta dva varna sto imate i cuti bolje, smo kopate sebi jos dublju rupu ...