Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19647
Players nickname
Vacci Hustler
Suspect ID
16362
Date of violation
Mar 22, 2023
Time of violation
21:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GmHs68j_VyI

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Decko me puca bez razloga, znaci ubijaju nas na banci dok skupljamo pare, molio bi administraciju da resi ovo, ako nisu prijavili banku nema potrebe da dolaze da nas ubijaju na istoj

Hendrix

.......
Player
Decko me puca bez razloga, znaci ubijaju nas na banci dok skupljamo pare, molio bi administraciju da resi ovo, ako nisu prijavili banku nema potrebe da dolaze da nas ubijaju na istoj
niije to gp 6.15 nego p.d. 1.13 vidi malo pravila pa prijavljuj

Hendrix

.......
Player
bato ako se ne vidi na pov da i tvoji pucaju...Shuxna down bad.

niksa ocokuljic

Player
Player
1.13 Porodice ne smiju namjerno ubijati druge članove obitelji u događaju na nosaču aviona i pljačka banke. | Zatvor 120 min

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
na 4:40 poslusajte fino sta govori lik za administraciju i server… dno dna
Pomesao si ti malo zalbe decko, ne znam sto ovo ostavljas kod mene na postu, tvoj idiot iz familije je pokusao da namesti ban mojim ljudima tako sto je kacio tudji pov

" Žalba se odbija.
-Dostavili ste POV koji nije Vaš.
-Na diskordu pričaju, kako mogu ja da znam čiji je to ingame karakter?

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
GRP RS - Administrator Minolina Ashford "

Ne pada mi na pamet da se spustam na vas nivo, pokrijte se sa ta dva varna sto imate i cuti bolje, smo kopate sebi jos dublju rupu ... ;)

Last edited:

Jigoro Kano

Player
Player
Pomesao si ti malo zalbe decko, ne znam sto ovo ostavljas kod mene na postu, tvoj idiot iz familije je pokusao da namesti ban mojim ljudima tako sto je kacio tudji pov, a i sta tebe briga da li je neko od mojih iz familije nesto reko na diskordu?

" Žalba se odbija.
-Dostavili ste POV koji nije Vaš.
-Na diskordu pričaju, kako mogu ja da znam čiji je to ingame karakter?

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
GRP RS - Administrator Minolina Ashford "

Ne pada mi na pamet da se spustam na vas nivo, pokrijte se sa ta dva varna sto imate i cuti bolje, smo kopate sebi jos dublju rupu ... ;)
Ok dokazi su poslani administraciji pa cemo vidjeti, sami znate koliko su ove rijeci teske… nekome mrtve spominjati zbog igrice stvarno je besmisleno… nije bilo kakvo pravilo prekrseno ovo je trashtalk!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom