By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da ne vide to plavo pucali bi direkt u tebe ocito je bag inace ta mapa je puna bagovana osnovu cega zakljucujes da neko ima nedozvoljeni redux ahahaha
Hahahaha jebase te braca kroz zid e moj tiMoja braca svi koriste isti nedozvoljeni redux kroz zid me izbusili ne prastaju.
taj Mihailo je inace blago pametan momak, on je 3k id i zna znanje. Na osnovu cega si mu mogao postaviti takvo pitanje, ja te ne razumijem Niksada ne vide to plavo pucali bi direkt u tebe ocito je bag inace ta mapa je puna bagova
Alo citeru, nemoj da navrcem arenu opet : Psve citeri banuj govna
Sram ih bilo kako smeju da te pucaju kroz teksturu kroz koju moze da se puca
Ni dalje ne mjenja tu cinjenicu da si glup
To si dobio znanje od slusanja crnog ceraka ili?
Ti znas bajicu to je bitno da si ti pametanNi dalje ne mjenja tu cinjenicu da si glup
meci idu kroz ogradu...na osnovu cega zakljucujes da neko ima nedozvoljeni redux ahahaha
AHAHAHAHAHAH ja ti reko da krades drug labove ti hteo da me nadjes rl xddddddtaj Mihailo je inace blago pametan momak, on je 3k id i zna znanje. Na osnovu cega si mu mogao postaviti takvo pitanje, ja te ne razumijem Niksa