Information
1. Your name IRL - Fatih
2. Your age - 16
3. Time zone - GMT +3
4. Average online per day - 3-4h
5. Anlaşmazlığınız - FatihG38#4027
6. Takma Adın - Fatih Kaphaski
7. Kimliğiniz - 257916
Ek bilgi
1. Kanların Lideri
2. Neden bu özel organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?
Bloods'a liderlik etmek istiyorum çünkü Bloods benim ilk çete deneyimim. Lider olursam bu çetedeki herkesi eğlendirmeyi planlıyorum. Sıkıcı olacaksa çeteyi almanın ne anlamı var? Kimsenin birbirine zarar vermesine veya kötü davranmasına izin vermeyeceğim ve herkesi eşit kılacağım. Daha önce yüksek komuta veya milletvekili olarak birçok çetede bulundum. Benim düşünceme göre, en büyük sorunları rütbeleri eşit bir şekilde belirleyememek ve durumları yönetememekti. Amacım herkesi eğlendirmek.
3. Organizasyonda Rol Oynama seviyesini iyileştirmek için tavsiyeniz.
- Öncelikle kişi İngilizceyi doğru konuşmalı ve anlamalıdır. Eğer anlamazsa, ne benim söylediklerimi ne de bir başkasını anlayacaktır. Kişi kuralları biliyorsa ve sürekli etkinliklere katılıyorsa, sıralamasını her 3-4 günde bir yükseltmek gerekir.
- İkincisi, insanlar rütbelerinin artmaması için diğer çetelerdeki rütbelerini de almalılar. Ve yüksek bir Rütbe verilecek insanlara güvenmek gerekir. Bazıları hariç orta veya düşük rütbeli olanlar hariç hepsine başlayacağım.
-Son olarak kişinin davranışları ve katılımı ile seviyeleri doğru bir şekilde yükseltirsek, kişi sürekli olarak bu çetenin içinde kalmak isteyecek ve daha fazla etkinlik yapmak isteyecektir.