Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 3.2,Toxicnost lidera I 31107 I 38848

Status
Not open for further replies.
Your ID
25959
Players nickname
Ljubisa royal
Suspect ID
31107, 38848
Date of violation
Mar 25, 2023
Time of violation
23:59
Proofs
https://youtu.be/4iELYg5Zsr8

nikica1008

Player
Player
Mi dizemo jackala lidera diamondsa da ga robamo on krece da preti da ce da nas ubije u RL psuje nas pritom je lider familije, a i ovaj drugi ID 38848 mi psuje sve zivo, molim vas da kaznite sve ovo jer ova familija uvek krsi pravila.

JackalBenassi

Player
Player
Zadnji put cu vam odgovorit stavite pov od pocetka situacije gore povis chumasa kako skacete sa mosta zatim vracanje iz bolnice pa opet te okruze 3 auta pa ne zelis se zaustaviti kad god drugo auto pokusamo zagraditi uletite radite vdm gazite sve redom vi kvarite ovde roleplay i prije svega taj je opsovao kevu i to je moja stvar kako cu je rijesiti a dalje zelis poslije toga svega da ja vas ispostujem i dignem ruke da me robate e pa nece moci ove noci prvo vi postujte pravila i odradite rp kako dolici e onda cu da vas ispostujem ali sinoc ste tolika pogan i bezobrazi bili i bas mi je zao sto ima taki osoba ovde na ovako dobrom serveru da to kvare al bas ono kvare i vi ocete da vas ja ispostujem poslije onog svega e sramote jedne kako vas vise nije stid da iskoristavate pov u svoje situacije a sto ne stavite sve sta se dogodilo pre toga !!!!!! Smradovi bezobrazni toliko od mene.I dobio sam bahame kazmjen sam vec za to ako nisi upucen ne znam sta opet kacis pacenice.

nikica1008

Player
Player
Zadnji put cu vam odgovorit stavite pov od pocetka situacije gore povis chumasa kako skacete sa mosta zatim vracanje iz bolnice pa opet te okruze 3 auta pa ne zelis se zaustaviti kad god drugo auto pokusamo zagraditi uletite radite vdm gazite sve redom vi kvarite ovde roleplay i prije svega taj je opsovao kevu i to je moja stvar kako cu je rijesiti a dalje zelis poslije toga svega da ja vas ispostujem i dignem ruke da me robate e pa nece moci ove noci prvo vi postujte pravila i odradite rp kako dolici e onda cu da vas ispostujem ali sinoc ste tolika pogan i bezobrazi bili i bas mi je zao sto ima taki osoba ovde na ovako dobrom serveru da to kvare al bas ono kvare i vi ocete da vas ja ispostujem poslije onog svega e sramote jedne kako vas vise nije stid da iskoristavate pov u svoje situacije a sto ne stavite sve sta se dogodilo pre toga !!!!!! Smradovi bezobrazni toliko od mene.I dobio sam bahame kazmjen sam vec za to ako nisi upucen ne znam sta opet kacis pacenice.
Nisi ti admin da mi trazis POV a i ja ne znam ko je skakao sa mosta, i samo kaze el si permu dobio zanima me

nikica1008

Player
Player
i ban od 7 dana i perma ban nisu isto, za BlackMailing se dobija perma

Minolina Ashford

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucila sam Prihvatiti ovu zalbu.

-ID 38848 dobice kaznu za krsenje Generalnog pravila 3.2
-ID 31107 je vec kaznjen za ovu situaciju​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom