Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fear RP, G.P 3.2, Toxicnost lidera, BlackMailing I 31107 I 38848

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25959
Players nickname
Ljubisa royal
Suspect ID
31107, 38848
Date of violation
Mar 25, 2023
Time of violation
23:59
Proofs
https://youtu.be/4iELYg5Zsr8

nikica1008

Player
Player
Mi dizemo jackala lidera diamondsa da ga robamo on krece da preti da ce da nas ubije u RL psuje nas pritom je lider familije, a i ovaj drugi ID 38848 mi psuje sve zivo, molim vas da kaznite sve ovo jer ova familija uvek krsi pravila.

nikica1008

Player
Player
Mi dizemo jackala lidera diamondsa da ga robamo on krece da preti da ce da nas ubije u RL psuje nas pritom je lider familije, a i ovaj drugi ID 38848 mi psuje sve zivo, molim vas da kaznite sve ovo jer ova familija uvek krsi pravila.
IZBRISITE JEDNU ZALBU AKO MOZETE NEKAKO SAM 2 ISTE STAVIO

DenzaWashington

Player
Player
Baš me zanima kako će da prodje ovaj lider , za ovakvo ponašanje , ovo je zadnje što neko može da radi na GRAND SERVERU !!!

Ovo je čist ban za najstrožu kaznu koja je propisana zabranom od 7 dana mada je i to malo za ovakvo ponašanje nekog lidera...

Iako nisam povezan sa situacijom ovo me toliko iznenadilo da nemam riječi

nikica1008

Player
Player
Baš me zanima kako će da prodje ovaj lider , za ovakvo ponašanje , ovo je zadnje što neko može da radi na GRAND SERVERU !!!

Ovo je čist ban za najstrožu kaznu koja je propisana zabranom od 7 dana mada je i to malo za ovakvo ponašanje nekog lidera...

Iako nisam povezan sa situacijom ovo me toliko iznenadilo da nemam riječi
Digli smo ga 10 puta i 10 puta nas on psuje preti u RL i sve ostalo

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Dostavite video dokaze od pocetka situacije
  • Imate rok 8h

Ryan Emm

Player
Player
1. Ne snima ti sve slojeve, ne cuje ti se Diskord.
2. I dalje si na Diskord u toku RP situacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom