Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 26, 2023
Time of violation
15:52
Proofs
https://youtu.be/UC-ut7MV00Q

Mone Shuxna

Player
Player
Dobar dan forum ratnici i cenjena administracijo. Ko sto se vidi na povu venom i dalje krsi pravila ili jos nisu naucili ista. Pa da krenemo situacija se odvija kod moje familijarne kuce de bleje 3 lica u pokusaju da ukradu jedan panel, sve oni to propisno broje sreca pa su poceli na 5,4,3,2 da pucaju ali na njihovu zalost nikog nisu ubili. negde izmedju 0:40 i 0:45 sekunde pova pada u nesvest ID 33910 mnogo bitan podatak jer njegov druga koji radi definitivno MG preko diskorda ili cega vec sto se magicno stvara autom na sred brda i glumi batu zivoinovica nije uspeo da me ubije ali kad sam se popeo na visi krov 3:20 provaljujem da jedno lice bez svesti fali pa posto imam glupu frizuru a nisam glup kontam da njemu nije proso 3:00 od ubijanja isto tako da ovaj bata zivoinovic je odradio MK ili svakako admin moze to da proveri. Ali to nije sve 5:58 Isto magicno dolazi neki bata i krece da rostilja po meni ID 24407 decak je profesionalac u svom poslu samo ga drugari iz venoma nisu naucili sta je to 6.15 a jos manje mg ali i to nije sve ZVEZDA GRANDA je ID 33910 koji se vratio na mesto gde je ubije a G.P 6.7 kaze (6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta. | UPOZORITI). Tolko od mene i hvala na citanju, Nadam se da ce svi igraci biti propisno kaznjeni za krsenje pravila. Vas forum ratnik MONE.

Jigoro Kano

Player
Player
Dobar dan forum ratnici i cenjena administracijo. Ko sto se vidi na povu venom i dalje krsi pravila ili jos nisu naucili ista. Pa da krenemo situacija se odvija kod moje familijarne kuce de bleje 3 lica u pokusaju da ukradu jedan panel, sve oni to propisno broje sreca pa su poceli na 5,4,3,2 da pucaju ali na njihovu zalost nikog nisu ubili. negde izmedju 0:40 i 0:45 sekunde pova pada u nesvest ID 33910 mnogo bitan podatak jer njegov druga koji radi definitivno MG preko diskorda ili cega vec sto se magicno stvara autom na sred brda i glumi batu zivoinovica nije uspeo da me ubije ali kad sam se popeo na visi krov 3:20 provaljujem da jedno lice bez svesti fali pa posto imam glupu frizuru a nisam glup kontam da njemu nije proso 3:00 od ubijanja isto tako da ovaj bata zivoinovic je odradio MK ili svakako admin moze to da proveri. Ali to nije sve 5:58 Isto magicno dolazi neki bata i krece da rostilja po meni ID 24407 decak je profesionalac u svom poslu samo ga drugari iz venoma nisu naucili sta je to 6.15 a jos manje mg ali i to nije sve ZVEZDA GRANDA je ID 33910 koji se vratio na mesto gde je ubije a G.P 6.7 kaze (6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta. | UPOZORITI). Tolko od mene i hvala na citanju, Nadam se da ce svi igraci biti propisno kaznjeni za krsenje pravila. Vas forum ratnik MONE.
ID 40430 fearrp+pg pucam ga on diže pištolj sa poda
ID 23828 PG lomi komunikaciju sa revom u ruci
ID 25121 puca igrača kojeg ste izrobali, te ga kofol greškom ubija...
trebam li dalje?

Fixon Gotti

Player
Player
Daj snimak svih slojeva i od pocetka situacije. I skroz je nesto drugo kad vas pobio Jigoro sam!

Djoksi Otrovni

Player
Player
Penjes se sam u tri lika na krov i brojis im 5 sekundi? Fear rp. Ti si izbrojao, clanovi tvoje familje nisu izbrojali tkd mass g.p. 6.15.. Pg pricas sa covekom koji je u nesvesti, to takodje radi i tvoj prijatelj. Jedini covek koji je ovde prekrsio pravilo g.p. 6. 15. je Jigoro.. A jebiga jeste sramota sto vas je decko potrsio 1v7 ali ovo je cist self report..

Bruce Yhang

Player
Player
Pojaco mikrofon da se necuje sta prica
mi smo ti legitimno brojali da odes jer krademo panele to sto je 33910 se vratio sa tim nemamo veze a 24407 je doso jer smo lupali fam tacke i tu smo bili stojali na vasem krovu vec 10 min

Kenox

⚜️
Player
Bato o kakvoj neformalni ti pricas kad nema 3 coveka koja krse pravila iz nase familije na tom snimku.. Ali ima trojica vasih ahahhahahaha
Moram prvo da se informisem ko si ti ali uglavnom shuxna nema warna , a pogodi koja familija ima .

Ogishaa92

Player
Player
Pojaco mikrofon da se necuje sta prica
mi smo ti legitimno brojali da odes jer krademo panele to sto je 33910 se vratio sa tim nemamo veze a 24407 je doso jer smo lupali fam tacke i tu smo bili stojali na vasem krovu vec 10 min
Stajali* a ne stojali debilaneru iz Venoma. Vreme je da im se skine neformalna pa ce morati da se nazovu Venom Beograd

Status
Not open for further replies.
Top Bottom