Dobar dan forum ratnici i cenjena administracijo. Ko sto se vidi na povu venom i dalje krsi pravila ili jos nisu naucili ista. Pa da krenemo situacija se odvija kod moje familijarne kuce de bleje 3 lica u pokusaju da ukradu jedan panel, sve oni to propisno broje sreca pa su poceli na 5,4,3,2 da pucaju ali na njihovu zalost nikog nisu ubili. negde izmedju 0:40 i 0:45 sekunde pova pada u nesvest ID 33910 mnogo bitan podatak jer njegov druga koji radi definitivno MG preko diskorda ili cega vec sto se magicno stvara autom na sred brda i glumi batu zivoinovica nije uspeo da me ubije ali kad sam se popeo na visi krov 3:20 provaljujem da jedno lice bez svesti fali pa posto imam glupu frizuru a nisam glup kontam da njemu nije proso 3:00 od ubijanja isto tako da ovaj bata zivoinovic je odradio MK ili svakako admin moze to da proveri. Ali to nije sve 5:58 Isto magicno dolazi neki bata i krece da rostilja po meni ID 24407 decak je profesionalac u svom poslu samo ga drugari iz venoma nisu naucili sta je to 6.15 a jos manje mg ali i to nije sve ZVEZDA GRANDA je ID 33910 koji se vratio na mesto gde je ubije a G.P 6.7 kaze (6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta. | UPOZORITI). Tolko od mene i hvala na citanju, Nadam se da ce svi igraci biti propisno kaznjeni za krsenje pravila. Vas forum ratnik MONE.