Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25959
Players nickname
Ljubisa RoyaI
Administrators nickname
Don Jeans
Date
Mar 27, 2023
Time
14:23
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/348648/#post-1261146

nikica1008

Player
Player
Postovana administracio, dobio sam ban za generalno pravilo 6.17 iako nisam snimao preko OBS i svi slojevi se vide i cuju, palim snimanje preko WINDOWS+ALT+R sto radi preko pola servera i ja nisam jedini koji to radi.Igram vec skoro godinu dana na serveru i zamolio bih vas ako mozete ili da mi smanjite ban ili unban jer nigde ne pise da je taj program nedozvoljen.500 puta su mi ostali admini pregledali zalbu i nikad se nijedan nije zalio na to ali ne znam sad sto je ovo Don uradio.

nikica1008

Player
Player
Postovana administracio, dobio sam ban za generalno pravilo 6.17 iako nisam snimao preko OBS i svi slojevi se vide i cuju, palim snimanje preko WINDOWS+ALT+R sto radi preko pola servera i ja nisam jedini koji to radi.Igram vec skoro godinu dana na serveru i zamolio bih vas ako mozete ili da mi smanjite ban ili unban jer nigde ne pise da je taj program nedozvoljen.500 puta su mi ostali admini pregledali zalbu i nikad se nijedan nije zalio na to ali ne znam sad sto je ovo Don uradio.
Ako sam nesto pogresio izvinite stvarno nisam znao da je nedozvoljen program i voleo bih da igram opet na serveru sto pre.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Na 1:09 se vidi da ste alt tabali ali vam se ekran ne vidi znaci niste snimali sve slojeve.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom