Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2493
Players nickname
Drzavne Organizacije
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 4, 2022
Time of violation
20:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NV_-47NM0Eg

freaky

Player
Player
Ne znam tacno koja drzavna sluzba, ali da se primetiti da su 100% LSPD/FIB a verovatno i ostale. Admin je specao i reko mi da okacim
Pucanje van kruga na BM Raid!
Proof #2:
Proof #3:
Proof #4:
Proof #5:

Nidzolaaa

Player
Player
Takodje, imam POV od prije 4 dana ( znam da se ne uvazava) kad su raidali BM, da su isto i mene pucali dok sam prolazio kolima iako nisam bio u krugu. Nisam zelio da stavim jer sam mislio da su mozda pocetnici pa ne znaju, ali u zadnjih par dana, sve cesce se to desava tako da podrzavam ovu zalbu.

Stepanic

Player
Player
To sto ti radis se zove baiting, ciljas van kruga i onda kao kukas sto te pucaju? Jos govoris na radio, snimi sto pucaju van kruga (cist MG). Jako glupe provokacije, bolje skupis smelosti i udjes u krug, a ne da places ovde za krug i ostalo.

+ Na sve ovo, ostali snimci su ti editovani, sto dovodi do sumnje da si pricao na discordu i ne mogu da ti se prihvati snimci.

Nidzolaaa

Player
Player
Jadnice bedni, a to sto radite MG preko radija pricanjem OOC stvari i izlazenje/ulazenje u krug i ti zelis da se mi sankcionisemo? Jado.
Jos jedan los primer LIDERA jedne organizacije, vrijedjanje OOC iako na njega nije upucena nijedna losa rec.

Nidzolaaa

Player
Player
Nije prozivanje. U dve reci ti je opisan karakter i kakav si covek.
Decko od 17 godina ce da sudi neko ko je kakav covek. Idi uhvati se za knjigu i uci, osim ako nisi neka vrsta ugostitelja? vjerujem da i tamo ne bi uspio...

EDIT: uliziceeee ili da nazovem "ander kavr ejdzent"

freaky

Player
Player
Nije prozivanje. U dve reci ti je opisan karakter i kakav si covek.
U dve reci mi ti opisujes karaktera? Vredjanje, samo si ga ti reko na lepsi nacin. Svakako si niko i nista da bi ti mene opisao ili osudio. Sedi na dupe i cekaj admina da odgovori na temu ako nemas sta pametno da kazes, osim da izvredjas. Sam znas da Kayn prvi nije hteo da stavlja nista za FIB jer si 'gotivan'. I svaki dan nas moli da ne kacimo, i gledamo kroz prste. Pored toga juris ljude i pricas da me ne primaju u drzavne sluzbe. Sinak, sam si bio za 3 dana u 3 bande pa si lider. Nikog ne interesuje to. Onaj ko zna sta radi, i oce nesto drugo (Novi RP) da ima/radi. Nek' izvoli. Nema sta ti tu da se mesas.

Urke

Player
Player
Decko od 17 godina ce da sudi neko ko je kakav covek. Idi uhvati se za knjigu i uci, osim ako nisi neka vrsta ugostitelja? vjerujem da i tamo ne bi uspio...

EDIT: uliziceeee ili da nazovem "ander kavr ejdzent"
Tvoj komentar je fascinantan, prosto si me ostavio bez teksta kakvu inteligenciju pokazujes ovim komentarom.

Urke

Player
Player
U dve reci mi ti opisujes karaktera? Vredjanje, samo si ga ti reko na lepsi nacin. Svakako si niko i nista da bi ti mene opisao ili osudio. Sedi na dupe i cekaj admina da odgovori na temu ako nemas sta pametno da kazes, osim da izvredjas. Sam znas da Kayn prvi nije hteo da stavlja nista za FIB jer si 'gotivan'. I svaki dan nas moli da ne kacimo, i gledamo kroz prste. Pored toga juris ljude i pricas da me ne primaju u drzavne sluzbe. Sinak, sam si bio za 3 dana u 3 bande pa si lider. Nikog ne interesuje to. Onaj ko zna sta radi, i oce nesto drugo (Novi RP) da ima/radi. Nek' izvoli. Nema sta ti tu da se mesas.
Da,da, prebacivanje pancira iz Vlade Ballasima je nov rp brt moj

freaky

Player
Player
Da,da, prebacivanje pancira iz Vlade Ballasima je nov rp brt moj
Neka svi admini pogledaju da li je jedan pancir iz vlade otiso u moj gepek, kod nekog ili bilo gde osim na event na koji sam ga nosio. Nego to je drugo. Reportaj me za to posebno
ahahahhahaha se secas kad si dolazio da me pitas opet da te ubacim u ballas? I posle kad si pricao da sa nama samo mozes nesto da radis? Sta se desilo? Blefirao si sve vreme? Hteo si da se infiltriras? Ne razumem

Stefan Mangano

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti zalbu.

Okacite dokaze na kojima se vidi jasno ko je prekrsio pravilo.

Imate 12h da dostavite POV dokaz.

freaky

Player
Player
Sta znaci 'jasno ko je prekrsio pravilo." ?
Pre mesec dana sam dobio warn kao ballas iz istog raloga, van kruga moji pucali, niti se vidi ID niti bilo sta. Ovde imas 5 snimka de se jasno vidi kako me pucaju van kruga...

Nidzolaaa

Player
Player
U drugom POV snimku, na ingame zalbu Jake Falcone govori da ce da speca, pa ako je mozda on uvideo ko je pucao da se oglasi da dodjemo lakse do "krivaca".

Status
Not open for further replies.
Top Bottom