By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jos jedan los primer LIDERA jedne organizacije, vrijedjanje OOC iako na njega nije upucena nijedna losa rec.Jadnice bedni, a to sto radite MG preko radija pricanjem OOC stvari i izlazenje/ulazenje u krug i ti zelis da se mi sankcionisemo? Jado.
Nije prozivanje. U dve reci ti je opisan karakter i kakav si covek.Sto me prozivas?
Decko od 17 godina ce da sudi neko ko je kakav covek. Idi uhvati se za knjigu i uci, osim ako nisi neka vrsta ugostitelja? vjerujem da i tamo ne bi uspio...Nije prozivanje. U dve reci ti je opisan karakter i kakav si covek.
U dve reci mi ti opisujes karaktera? Vredjanje, samo si ga ti reko na lepsi nacin. Svakako si niko i nista da bi ti mene opisao ili osudio. Sedi na dupe i cekaj admina da odgovori na temu ako nemas sta pametno da kazes, osim da izvredjas. Sam znas da Kayn prvi nije hteo da stavlja nista za FIB jer si 'gotivan'. I svaki dan nas moli da ne kacimo, i gledamo kroz prste. Pored toga juris ljude i pricas da me ne primaju u drzavne sluzbe. Sinak, sam si bio za 3 dana u 3 bande pa si lider. Nikog ne interesuje to. Onaj ko zna sta radi, i oce nesto drugo (Novi RP) da ima/radi. Nek' izvoli. Nema sta ti tu da se mesas.Nije prozivanje. U dve reci ti je opisan karakter i kakav si covek.
Tvoj komentar je fascinantan, prosto si me ostavio bez teksta kakvu inteligenciju pokazujes ovim komentarom.Decko od 17 godina ce da sudi neko ko je kakav covek. Idi uhvati se za knjigu i uci, osim ako nisi neka vrsta ugostitelja? vjerujem da i tamo ne bi uspio...
EDIT: uliziceeee ili da nazovem "ander kavr ejdzent"
Da,da, prebacivanje pancira iz Vlade Ballasima je nov rp brt mojU dve reci mi ti opisujes karaktera? Vredjanje, samo si ga ti reko na lepsi nacin. Svakako si niko i nista da bi ti mene opisao ili osudio. Sedi na dupe i cekaj admina da odgovori na temu ako nemas sta pametno da kazes, osim da izvredjas. Sam znas da Kayn prvi nije hteo da stavlja nista za FIB jer si 'gotivan'. I svaki dan nas moli da ne kacimo, i gledamo kroz prste. Pored toga juris ljude i pricas da me ne primaju u drzavne sluzbe. Sinak, sam si bio za 3 dana u 3 bande pa si lider. Nikog ne interesuje to. Onaj ko zna sta radi, i oce nesto drugo (Novi RP) da ima/radi. Nek' izvoli. Nema sta ti tu da se mesas.
Neka svi admini pogledaju da li je jedan pancir iz vlade otiso u moj gepek, kod nekog ili bilo gde osim na event na koji sam ga nosio. Nego to je drugo. Reportaj me za to posebnoDa,da, prebacivanje pancira iz Vlade Ballasima je nov rp brt moj