By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne güzel sike sike vermişsin işte bide kendini ifşa ediyorsun, ben bile bu kadar rezil edemezdim seniBuying car sharing atınca benden 6 ay önceki parkın 3m ini istiyodun aileye gir fam balance a at
Hangi aileye gelmek için ne güzel yalanlar söylüyon öyle sen tüm göğebakalımı al bixim ailede biz war kazanalım fablaileye gelmek için bana 5 aydır ödemediğin borcunu veren sen mi söylüyorsun? bu beyinsizliğini küçük yaşına veriyorum
mesela bıdık enesöyle bir şey olsa emirhana söylerdim , sen kimsinki sana sorayım , komedi yapma kardeşim benim anlıyorum yaşınız küçük olabilir ama sizin yaşınızda sizden akıllı insanlar var
Bi sik değilsem niye ailene çağırıyon amk puhahahahsevip sevmesi mi konu ibiş , konu kendini bi sik sanman
SKSKAKSJSKSJSK tamam şimdi hayatına dön etrafına bak bakiyim paramı senin köpeğin senmi paranın köpeğisinpara benim köpeğimdi akılsız piç seni
hata etmişiz sorma , keşke bilseydim her kıza yavşayan abaza bir piç kurusu oldugunu davet etmezdimBi sik değilsem niye ailene çağırıyon amk puhahahah