Opljackao iz sefa sve sto sam imao imam videe imali smo preko 500 metaka od smg i assault rifle
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imali smo preko 800 metaka za to u submachine i dosta puski i maski sve je pokupioMnogo ste imali , i ako je uzimao lik je bot uzima po jedan metak
Slucajno sam napiso ovakav naslov da li ce mi se ovo odbit ili da napisem novu znas li?Javi mi se ingame ja cu ti dam sve sto ti je uzeo , ko ga jebe nije nista puno, dobice kaznu svakako
Znam ne treba da mi vraca kad sam stavio vec zalbu nije bilo potrebe da krade.Scepo samo da znas bakir nije to ukrao da da nama rekao sam mu sada da ti vrati sve da mu je to perma ban
Prijatelju covek je znao da je kaznjivo sad oce da mi vrati zbog ovakve djece se server u propastava to Mujo najbolje zna i cela administracija, a i znam Bakirovu pricu oce da vrati vratice pola recice da je toliko bilo i opet nista od municije ni od niceg.Scepo ako on zeli da ti vrati stvari a ti to ne zelis onda ce ti i zalbu odbiti
Ne nego necu da se ovakav server koji je broj jedan na balkanu da ga upropastaju djeca poput tebe koja ne znaju 2 pravilaSamo da dodam.
Posto zelim da imam miran san i zelim da igram na ovom srv jer ima unikatne skripte,vratit cu ti sve. Ali kao sto kazes da ne bi povukao zalbu ni za 50$.Samo te pitam. Da li je poenta da nekom unistis zabavu time sto ces ga uklonit zauvijek?
Ja znam pricu zelis da vratis takav si svo vreme sto te poznajem davo sam ti pare reko si vratices i vratis nakog 20 dana duplo manje i kazes toliko je bilo i uveravas me da je toliko bilo, ako Mujo kaze da mi vratis onda mi vrati ako kaze da ne vracas dobro ali samo ocu da se ovakva djeca koja ne znaju pravila smanje u sto manjem broju ...Pa je bi imao dokaze da si mi rekao ali nisi ispao musko i borio se argumentima nego brisanjem poruka.
,,uzmi sve puske nosi u stan**
,,al ne ti neces u stan familiju**
Zelim da vratim sve stvari koje sam ,,pokrao''
Mogu ti pokazat poruke da se poznajemo mozda i vise.A kad si ti to meni dao novac i ne poznajemo se 20 dana nego jedva 5