Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19524
Players nickname
Xavi Faith
Administrators nickname
Leby White
Date
Apr 2, 2023
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/Owoi9gb

maisony9

:)
Player
Pozdrav, dobio sam warn greskom navedenog admina, dosle su 4 osobe i pocele RP interakciju sa mnom tj hteli su da me robaju, ruke nisam podigao vec sam krenuo da pucaam i mislim da sam trebao dobiti FEARRP a ne kaznu za GP 6.15 jer aako su oni hteli da me robaju i digli puske na mene zasto ja moram da brojim 5 sekundi?
Samo cu taakodje navesti da sam se vracao sa OOC eventa koji se zavrsio samo nekoliko minuta pre ove situacije.

maisony9

:)
Player
Pozdrav, dobio sam warn greskom navedenog admina, dosle su 4 osobe i pocele RP interakciju sa mnom tj hteli su da me robaju, ruke nisam podigao vec sam krenuo da pucaam i mislim da sam trebao dobiti FEARRP a ne kaznu za GP 6.15 jer aako su oni hteli da me robaju i digli puske na mene zasto ja moram da brojim 5 sekundi?
Samo cu taakodje navesti da sam se vracao sa OOC eventa koji se zavrsio samo nekoliko minuta pre ove situacije.
Samo da navedem da je ss sa pocetka eventa aako bude trebalo poslat cu ceo POV iz moje perspektive pri zavrsetku eventa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom