Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan_Lesh
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jan 8, 2023
Time
00:00
Proofs
xxxx

Boksa

Player
Player
Pozdrav Mujo i do cela administracija znate sami da sam banovan na main acc ali samo neznam zasto ste mi napisali gde pise da sam banat da mi je twink a pre toga mislim da ste dobili info da sam bio banovan na main acc ali nmvz to samo hocu da vam zatrazim na vama drugu sansu naucio sam se kako da menjam password i odmah kad dobijem unban promenicu si passwordi nece vise nikada da se dogodi da budem da pogresim ovih pravila na serveru i hvala ti puno ako se slozis da mi dajes unban stvarno bi ti bio zahvalan i kako sta sam rekao necu vise krsim pravila kako pre ako hocete mogu vam posalim jedan clip ali moram private necu posalim ovde i da prvi put kad sam dobio ban od Major da jesam pogresio stvarno nisam vidio po greskom sam napisao email i password umesto u document da napisem greskom sam napisao u chat na vc u fam discordu stvarno se izvinjavam za moju gresku i zelim sve najlepse za server i za vama da ide sve pravo po putu i da produzi da bude najbolji grand rp server od svih servera hvala vam puno za vaseg vremena i imajte ljep ostatak dana cao.
Zamalo da zaboravim evo moji discord dodajteme da vam posalim clip: Boksa#7332

Status
Not open for further replies.
Top Bottom