Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38497
Players nickname
Djordje_Zajcev
Suspect ID
28249 i 32965
Date of violation
Apr 3, 2023
Time of violation
15:55
Proofs
https://youtu.be/cCvnmCTfZLM

Peki Drat

ЕСЛИ ХОЧЕШЬ БЫТЬ БОГАТЫМ ИДИ РАБОТАЙ СУКА
Player
na povu se jasno vidi da su me cak i iz daleka krenuli pucati, i onda jos i izbliza, obojica su me pucali, oboje trebaju da dobiju kaznu 6.5

• Generalno Pravilo 6.5 - Zabranjeno je počiniti bilo kakva kaznena djela protiv zaposlenika EMS -a (Ubiti, opljačkati itd.)

Amke Malovcic

Player
Player
na povu se jasno vidi da su me cak i iz daleka krenuli pucati, i onda jos i izbliza, obojica su me pucali, oboje trebaju da dobiju kaznu 6.5

• Generalno Pravilo 6.5 - Zabranjeno je počiniti bilo kakva kaznena djela protiv zaposlenika EMS -a (Ubiti, opljačkati itd.)
ja nisam ubio bolnicara pogledajte bolje pov

Merisss

Player
Player

Vredjas me kao bolnicar, vazi.
Vidi sta se dobija za to. :)

Peki Drat

Player
Vredjas me kao bolnicar, vazi.
Vidi sta se dobija za to. :)
Majmun nije uvreda…. Osim ako se iznosis kao da si majmunskog pola, ili kako bi ti vec hteo da te zovemo, majmune mali

Peki Drat

Player
Ne zanima to mene, ja sam za to ban dobijao pa ti vidi.
Za rec majmun nisi mogao da dobijes ban, jer majmun nije rec za vredjanje, ovo sto si ti na povu rekao “jebi se” se smatra uvredom tako da mozemo i to da stavimo u dokaze da si me i vredjao.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu

ID 28249 dobit ce kaznu za GP 6.5
ID 38497 dobit ce kaznu za FailRp

Sto se tice psovki sve je bilo IC samim time nije kaznjivo​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom