sve na pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jedna velika pica i 2 koka kole molicu.Nemojte dobro je dete
Timujete se u krugu sa drugim familijama, plačete po club chatu posle poraza, iskorištavate bugove. Daj pa odrasti već jednom, sada lepo odmori malo od igreNe znam sta je tuznije, sto si ocajan igrac ili sto imas 20+ godina i kevu bi prodo da nekom sredis ban... Cim te neko ubije na informalu odmah places po club chatu i oglasima da ti pokazuje pov jer si toliko tuzan u zivotu da te toliko ispunjava da sredis nekom ban. Ako te toliko to ispunjava evo ti POV
Sta pricas bre ti druze? Kakvo timovanje, sta lupas ti? Pricas meni da odrastem a imas 20+ godina, provodis 24 sata u igrici i ponasas se kao klinac od 15 godina. Ne mozete informal da imate jedan preko dana i to te boli, penjete se pre pocetka na krovove napadate sfere za vreme biza... Ne razumem o cemu pricas...Timujete se u krugu sa drugim familijama, plačete po club chatu posle poraza, iskorištavate bugove. Daj pa odrasti već jednom, sada lepo odmori malo od igre
I ne razuzmem o kakvom porazu imamo da placemo kad drzimo 7 informala preko citavog dana i 6k poena na sferama... Mnogo si lood momakTimujete se u krugu sa drugim familijama, plačete po club chatu posle poraza, iskorištavate bugove. Daj pa odrasti već jednom, sada lepo odmori malo od igre
Au burazeru evo ne verujem sta sam upravo procitao. Nije tebi lako u zivotu. Bolje nadji neki posao nego sto kacis "NPCijeve" po granduBaki to sve sto si nabrojao govori koliko bolujete o tim stvarima, btw tih 7 informala obrnemo za 7 h. Nemamo o čemu pričati sada ćeš malo da se odmoris od igre, mozda posle ćeš neke stvari više ceniti. Takođe uživam kada naletim na osobu kao što si ti 2Face, usput okačim po kojeg NPC-a koji je na tvom rangu i nakupi se šta da ti kazem baki, uzivaj!
Bajo sve se vidi kako si skocio sa krova.. Nemoj ti da pricas mnogo o igranju i o tim vasim 7 informala koje drzite po ceo dan.. I da drzite tih 7 informala , ne drzite sigurno zbog tebe i tvojih onfire rucica... I da ,da svi mozemo da igramo po ceo dan kao vi videli bi kakva je situacija
vidim kakva je situacija kad tvoji navijaju alarm za informal ujutro da bi uzeli 5 6 inf pa sto vam ostane do kraja danaBajo sve se vidi kako si skocio sa krova.. Nemoj ti da pricas mnogo o igranju i o tim vasim 7 informala koje drzite po ceo dan.. I da drzite tih 7 informala , ne drzite sigurno zbog tebe i tvojih onfire rucica... I da ,da svi mozemo da igramo po ceo dan kao vi videli bi kakva je situacija
Au... Admine zatvaraj bre ovaj topic nije mi dobro sta likovi lupaju... Ajde dobro nema vas za informal, ali sto ne mozete sferu da uzmete?Bajo sve se vidi kako si skocio sa krova.. Nemoj ti da pricas mnogo o igranju i o tim vasim 7 informala koje drzite po ceo dan.. I da drzite tih 7 informala , ne drzite sigurno zbog tebe i tvojih onfire rucica... I da ,da svi mozemo da igramo po ceo dan kao vi videli bi kakva je situacija