Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40973
Players nickname
Fanatik Miroljubivi
Administrators nickname
Kristina Verstapen
Date
Apr 4, 2023
Time
00:29
Proofs
https://prnt.sc/TT-g96H7XaaX

Fanatik

Player
Player
  • ID 41054 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 32339 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 38720 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 38173 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 40478 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 40701 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 16787 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 40973 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

imam zalbu na ovu odluku, posto sinoc isto kad smo pljackali kuce, PD kad je upao odmah je poceo da puca... ne razumem sta treba da cekam prvo da nas oni ubiju? jer koliko vidim juce se nisu zalili, ni mi se nismo zalili iako smo pali. vidi ne zelim da visim ovde po forumima da se pravdam nekome nesto. mislim da je odluka ne korektna i da pored svega sto se trudimo da ne fejlamo neko trazi "dlaku u jajetu". mozemo ovako do sutra. sad cu uzeti iseci ceo dan od juce i okaciti 10 tiketa na forum i niko nece od njih zavrsiti u zatvoru verovatno.

Fanatik

Player
Player
i jos na snimku od lika se cuje kako psuje. i kakvo je to oblacenje od PD -a svi su sareni ko uskrsnja jaja...

Fanatik

Player
Player
i lik koji je vlasnik kuce je usao, samo smo mu uperili puske na glavu i rekli mu da izadje. medjutim kad je PD dosao sa oruzijem onda smo poceli da rokamo zato sto su oni juce poceli da rokaju prvi.

Fanatik

Player
Player
evo i snimak od juce kako PD-evac ulazi u kucu i prvi puca... nismo se zalili na to, iako smo pali na kraju. i zbog toga je sad bilo cim je PD usao, mi smo poceli da rokamo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom