By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!P.D 1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 danaod kad se trazi pov na ic eventima?
Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimitiP.D 1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana
red zone i zuta zona nisu ni malo slicniSvi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti
SFERA TO TI ZNACI RED ZONE
kako mozes trazi pov na IC eventuNakon pregleda dokaza odlucio sam da ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtevam POV od ID 40516 rok 12h
nije oc ista je dimenzija ne mjenja seNakon pregleda dokaza odlucio sam da ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtevam POV od ID 40516 rok 12h
mog'o bi nekad da okrenes ledja i da prestanes da MG-asJa sam se normalno pucao na eventu i nigdje oko sebe nisam vidio ID i povlačio sam se i odjednom sam vidio kako mi netko skida health a iza mene nikog nije bilo.
Nigde ne pise da mora krug da ima ?otkad je banka dogadjaj sa krugom?
imam isecak sa strima od deset sekundi pa ako posluzi posluzioSvi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju da imaju POV i drzati ga 48h kod sebe,ok "svih događaja"ali od kad traze od ICC eventa znaci kad me lik ubije bilo gde,u bilo koje vreme i ako je to meni sumnjivo ja cu prijaviti i staviti za "cheat"