U videu ispod vidite da sam bio potpuno zdrav i umro sam sa jednim udarcem.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U videu ispod vidite da sam bio potpuno zdrav i umro sam sa jednim udarcem.
To je nvidia samo sto mu je taka rezolucija monitora ili in game kad snima budu black barovi meni isto tako bude nekadAko moze admin koji pregledava da proveri koji je ovo softver za snimanje koji koristi ovaj lik, mislim da ne snima sve slojeve... LP
kad nvidia snima treba da ima u bilo kom UGLU zelen krugTo je nvidia samo sto mu je taka rezolucija monitora ili in game kad snima budu black barovi meni isto tako bude nekad
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite POV gde se vidi da su snimljeni svi slojevi.
- Čeka se odgovor ID-a 1215. Ima 10 sati da odgovori.
Ko je reko da mora bit meni se nekad ne vidi jer bude ugasen instant replay da mi ne baguje dok snimamkad nvidia snima treba da ima u bilo kom UGLU zelen krug![]()
Zato sto nvidia baguje i samo mi ugasi instant replayKo je reko da mora bit meni se nekad ne vidi jer bude ugasen instant replay da mi ne baguje dok snimam
Koje slojeve to ne snima bas me interesuje?Hahahahaha do kad ne zavrsi animacija gospodin nije full health, plus mene interesuje zasto ne snima sve slojeve sta to krije?? 🥹🥹
Mozes da ugasis da nemas tih krugova i notifikacija u uglovima. Meni ni na jednom videu nema tog zelenog kruga.kad nvidia snima treba da ima u bilo kom UGLU zelen krug![]()
Btw Ibrahim your heal animation didint finished so you didint had full health. When you are in animation your healt addition dont count if you get shot (it count like you didint recived any heal thats how game works)U videu ispod vidite da sam bio potpuno zdrav i umro sam sa jednim udarcem.
Konecno pametan komentar, ibrahim record every layer of your screen next time pleaseBtw Ibrahim your heal animation didint finished so you didint had full health. When you are in animation your healt addition dont count if you get shot (it count like you didint recived any heal thats how game works)