Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16909
Players nickname
David Bumbar
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 6, 2023
Time
14:00
Proofs
https://imgur.com/a/7VWLbVq

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Postovani gospodine Mujo banovan sam za 1.6 kojenikada nisam pocinio niti imao nameru tako nesto da ucinim zeleo bih da znam kakve dokaze imate protiv mene i da sam ja tako nesto uradio, mozda sam prebacivao drugarima novac kako bi kupili biznise 4m dnevno. i to je sve state sam prodao drugu iz fama na arte jer novac odam da mi da nije imao sa suprugo sam menjao biznise jer sam ja tako zeleo i to ne moze niko da mi zabrani sve u sve zanm da nisam prodavao ili kupovao bilo sat u igrici za pravi novac od kako igram an ovom serveru sve sam stekao svojim mukotrpnim zalaganjem u ovo i sada sam doziveo da budem banovan za nesto sto nisam ni uradio tako da bih molio da iznesete dokaze koje imate protiv mene kako bi se svi pa i ja uverili da sam ja tako nesto uradio . Ako ima nekih nejasnoca oko neki tansakcija slobodno me kontaktiraj te na Discord: David XD#2990 Prijatan vam dan zelim .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom