Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unbann Apell za G.P 1.6 I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16909
Players nickname
David Bumbar
Administrators nickname
Abraham
Date
Apr 7, 2023
Time
14:00
Proofs
https://imgur.com/a/7VWLbVq

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Dobar dan dobio sam ban za 1.6 od gosapodina Simbe znam da je odkluka lose doneta jer nisma nikada pricoa sa nekim o tome a kamali da sam tako nesto urdio mozd sam zaobilazio porez na neki nacin ali da sam prodavao za pravi novac ili kupovao nisam i u to sm 100% siguran i i pisem zalbe non stop iskreno zao mi je sto je do ovoga doso ali ocito nekome smetam i neko je nesto reko i da nije ni provereno kako treba i na osnovu nekih sitnica sam dobio ban i zato mislim da nije fer ovo sto se ovde radi ja bih vas zamolio da mi pomognete jer ocito niko nece, stalo mi je do fama i mog acc vise od bilo cega na svetu i sigurno nebih doveo u rizik sebe da dozvolim da mi se tako nesto desi za svku stvar sam emotivno vezan i ne prodajem ako nije neophodno. Ako ima nejansoca oko nekih logova u svako doba sam slobodan da obajsnim Discord (David XD#2990) jer mozda sam zasluzio 60 dana ban za zaobilazenje poreza ali ne perma to sigurno ne prijatan vam dan zelim i sve najlepse.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovani, sacekajte odgovor u vasoj prethodnoj zalbi za kuratora projekta i ne pravite nove zalbe jer ce se smatrati spamom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom