Dobio sam ban za G.P 6.22 cijela prica krece od kada sam kupio porodicu 3 nivo te sam prebacio drugu porodicu.Razlog zasto sam prebacio porodicu jer neformalna vodio sam jednu porodicu prije i izgubio sam neformalnu te sam tu porodicu prodo i kupio novu koja nije imala neformalnu,te ja nisam mogao ponovo da dobijem nef tek posle 30 dana te sam prebacio drugu jer nam je bilo pre dugo da cekamo nef jer smo kupili porodicu da se zezamo robamo itd.Te do jednog dana kad je moj drug poceo izmisljati da je banovan za 4.1 za koristenje zabranjenih softvera razlog zasto je lagao da je banovan je bio jer nije bio toliko aktivan u sedmici ulazio u game 1 do 2 puta i mi smo trazili da prebaci mn fam na ta fam je posjedovala 10 polja plantaza kupusa koje smo mi kupili svi kao porodica dali po malo kesa da se kupi plantaza.Te kada smo mi rekli da cemo prodati plantazu i otici iz fam napraviti novu on je usao u game i sve nas po kick iz fam te je kreno da nas kaca za kradu skaldista gdje u pov se vidi sam vadio oruzije da bi opremo clanove za event i gdje sam vadio stvari iz skladista u i prebacivo u auto jer svo oruzije koje je bilo u skladistu je bilo sa eventa Avio Nosac.Mn je okacio i druga za kradu skladista te sam ja dobio ban a za druga je povuko.Te vise ta fam ne postoji igrac nije placao kucu te je fam pukla i kuca je na aukciji te molim da mi date drugu sansu puno sam proveo na ovom serveru i na svom akauntu i da dobijem ban radi druga koji zeljan para a ne prijateljstva.Svi me gotovo sa servera znaju sa main akaunta te bi se voilio vratiti na njega.Hvala postovana Administracijo
Moj pov