Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Kradja iz sefa organizacije: 8027

Status
Not open for further replies.
Your ID
2715
Players nickname
Balesh_Akats
Suspect ID
8027
Date of violation
Jan 6, 2022
Time of violation
01:06
Proofs
https://youtu.be/Lt5TpDdIONk

baalesh

Player
Player
Kao sto se vidi na POV velika kolicina oruzja i municije je uzeta takodje i maske, panciri a nije vracena vec neko vreme, naravno najvise za oko mi je zapalo sto je light machine gun uzet vise puta kao i metkovi a znamo da se to ne koristi nigde a takodje to nije vraceno. Lice nema napisanu znacku tj kontra dokaz da je vracao sve mada po logovima se vidi koliko je uzeto koliko je vraceno, u principu nije vraceno nista. Zamolio bih postovanu administraciju da preduzme mere kako se ovo vise nebi desavalo jer mislim da je sramota krasti iz skladista organizacije, hvala unapred.

Coa Petrovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Čeka se odgovor ID-a 8027. Ima 12 sati da odgovori.​

necke

Player
Player
Pozdrav, sve pancire sam logicno umro sa njima na eventima u sahp itd i u glavnom sa puskama sam umirao dosta i gubio stvari a ostale stvari light machine gun sam isto dao Nokiju da vrati on je sef sahp licno njemu sam dosta dao da vrati u sef jer nisam znao kako vratiti posle sam naucio kako pitajte coveka zna sve i mislim da nema smisla da dobijem bilo kakvu kaznu sve je to vraceno mozda ne odma ali vraceno sigurno

Last edited:

Noki Johnson

Player
Player
light machine gun i munciju si mi samo jednom vratio za ostalo ne znam gde si i sta radio sa tim, isto me tako zanima kako si potrosio pancir i munciju jutros ako nije bila nijedna akcija?

baalesh

Player
Player
Receno ti je da sve slikas, svakako se sve vidi u logovima tako da nema potrebe, reci nisu dokaz.

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 8027 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.3
  • Zabranjeno je pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom