Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37280
Players nickname
Sergej Kalasnjikov
Administrators nickname
Savke White
Date
Apr 7, 2023
Time
18>30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/357461/

Sergej Kalasnjikov

Player
Player
Mislim da sam dobio nepravednu kaznu, bez ikakvih dokaza. Naime sam dovrsio lika koji je lezao na sred puta i kojeg su pokusali robati. Ja sam pucao trojicu likova oko njega i uopste nisam imao nameru da bilo koga dovrsim samo sam hteo njih da ubijem jer je Red Zona bila u pitanji i likovi stoje na sred puta i pucaju dok prolazim. Sve to je navodno specao Administrator Savke White koji je dosao u sred situacije jer su ga zvali doticna tri lika i rekli su da me salje u demorgan na sta im je on odgovorio da nema dovoljan razlog da me salje u demorgan i onda su mu krenuli srati kako mora itd...
Ja sam dobio Warn za nesto sto uopste nisam napravio i Admin je sam izjavio kako nema dovoljno dokaza da me salje za to, da li su ga nakon toga zvali i ubedjivali da mora da me posalje ja to zaista ne znam. Tako da zelim da mi se skine warn i da ne moram da cekam 180min u Demorganu za nesto sto nisam uradio i za nesto za sta ne postoje dokazi...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom