Mislim da sam dobio nepravednu kaznu, bez ikakvih dokaza. Naime sam dovrsio lika koji je lezao na sred puta i kojeg su pokusali robati. Ja sam pucao trojicu likova oko njega i uopste nisam imao nameru da bilo koga dovrsim samo sam hteo njih da ubijem jer je Red Zona bila u pitanji i likovi stoje na sred puta i pucaju dok prolazim. Sve to je navodno specao Administrator Savke White koji je dosao u sred situacije jer su ga zvali doticna tri lika i rekli su da me salje u demorgan na sta im je on odgovorio da nema dovoljan razlog da me salje u demorgan i onda su mu krenuli srati kako mora itd...
Ja sam dobio Warn za nesto sto uopste nisam napravio i Admin je sam izjavio kako nema dovoljno dokaza da me salje za to, da li su ga nakon toga zvali i ubedjivali da mora da me posalje ja to zaista ne znam. Tako da zelim da mi se skine warn i da ne moram da cekam 180min u Demorganu za nesto sto nisam uradio i za nesto za sta ne postoje dokazi...
Ja sam dobio Warn za nesto sto uopste nisam napravio i Admin je sam izjavio kako nema dovoljno dokaza da me salje za to, da li su ga nakon toga zvali i ubedjivali da mora da me posalje ja to zaista ne znam. Tako da zelim da mi se skine warn i da ne moram da cekam 180min u Demorganu za nesto sto nisam uradio i za nesto za sta ne postoje dokazi...