Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved DM, Vredjanje majke | ID:41032 ID:28987

Status
Not open for further replies.
Your ID
25254
Players nickname
Twice Shelby
Suspect ID
ID:41032 ID:28987
Date of violation
Apr 7, 2023
Time of violation
22:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9kLLzpdar9A&ab_channel=akif

Tw1ce

Player
Player
Okacio sam oglas i otisao da se nadjem sa njima. Kad smo se nasli hteli su prvo da nas odvedu u red zonu da nas prevare. Kad su shvatili da ne mogu nista, krenuli su da pucaju po nama i da vredjaju majku. Jako sam se uvredio iz razloga jer nemam majku. Takodje smatram da ovakve stvari ljudi ne treba da pricaju po serveru jer je van svake mere i pameti. Hvala unapred, pozdrav.

John Ashford

Player
Player
Okacio sam oglas i otisao da se nadjem sa njima. Kad smo se nasli hteli su prvo da nas odvedu u red zonu da nas prevare. Kad su shvatili da ne mogu nista, krenuli su da pucaju po nama i da vredjaju majku. Jako sam se uvredio iz razloga jer nemam majku. Takodje smatram da ovakve stvari ljudi ne treba da pricaju po serveru jer je van svake mere i pameti. Hvala unapred, pozdrav.
cuje se na povu da id 28987 kaze svom drugu zato sto vas puca.

Tw1ce

Player
Player
cuje se na povu da id 28987 kaze svom drugu zato sto vas puca.
Bez obzira kome je bilo upuceno, ja sam se osecao uvredjeno jer nemam majku. Znaci po tvome moze da ide redom serverom i da se pricaju takve stvari medjusobno? Takodje, molim te nemoj da se mesas u tiket ako nisi admin ili ako nisi u ovoj situaciji.

Justice

Player
Player
Bez obzira kome je bilo upuceno, ja sam se osecao uvredjeno jer nemam majku. Znaci po tvome moze da ide redom serverom i da se pricaju takve stvari medjusobno? Takodje, molim te nemoj da se mesas u tiket ako nisi admin ili ako nisi u ovoj situaciji.
Po meni je taj lik koji je rekao to bio iznerviran i to je uputio svom suigraču tako da po meni nije zalba na decka za psovanje majke jer ti apsolutno nista nije rekao

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

- ID 41032 dobiti ce kaznu za G.P 6.15
-ID 28987 dobiti ce kaznu za G.P 3.2

Status
Not open for further replies.
Top Bottom