Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected CR,GP 6.15 | 8049, 295 , 25667 Familija Brotherhood

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1088
Players nickname
Daniel Daco
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 8, 2023
Time of violation
12:32
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=h09vYZn573Y

Vito Lee

Player
Player
okaci cjeli pov od pocetka situacije gde ste krali auto i gde ste ga izguravali iz gz

Adonis Zabataa

Player
Player
1. kempas se u green zoni dok krades auto kako ne bi mogli pucat 1.3 Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni/ Upozori a ti si to uradio
2. imali smo ic razlog a to je kradja naseg auta panamere
3. tvoji su takodje car ramali
4.bacas auto u vodu kako nemas strah za zivot
5. bacas auto u vodu radis PG
6.tvoji su takodje pucali
7.Vito ima ruke i moze vas sve pobit sam vukovi balkana
8.Ako mi dobijemo warn i vi dobijate tako da self report
9.Pravi primer rp-a govoris a otiso si u kanalizaciju kao da auto moze vozit po kanalizaciji
10.Da ste izasli iz auta i poceli nas pucat opet bi izginuli ko rasada

Ja kao ID 295 nisam prekrsio nikakvo pravilo i trebas okacit POV cjele situacije kako bi se vidjelo sta si radio.
TAKODJE TREBA SE DOSTAVIT POV CJELE SITUACIJE GDJE JE SKOCIO U JEZERO SA AUTOM I KASNIJE IZASAO I POCEO MENE PUCATI!!!!
Ali on ga je isjekao tacno prije nego sto ce otic u jezero kako oni ne bi dobili warn:D

Last edited:

Kan Zlikovski

Player
Player
Sve se vidi na pov-u de rade opasan CR i ni broje ni nista nego rokaju sva 3jca.... pravi primer RP-a
Zar treba da ti broje? Ukrao si nas fem auto, u najgorem slucaju Vito i Oskar mogu dobiti za cr, Zabata nista nije prekrsio. Al ukrades auto pobegnes u green zonu, radis pg, plus mass mg, na sve to si isekao pov kako tebi odgovara, al neka svako dobije kaznu koju zasluzuje.

Last edited:

Kan Zlikovski

Player
Player
Zar treba da ti broje? Ukrao si nas fem auto, u najgorem slucaju Zabata i Oskar mogu dobiti za cr, Vito nista nije prekrsio. Al ukrades auto pobegnes u green zonu, radis pg, plus mass mg, na sve to si isekao pov kako tebi odgovara, al neka svako dobije kaznu koju zasluzuje.
Da se nadovezem na sve, gde to pucaju sva trojica?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom