Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
71052
Players nickname
Anil Dixon
Suspect ID
55374
Date of violation
Apr 9, 2023
Time of violation
23.04
Proofs
https://youtu.be/KI0E5na9p6A

Lexa Federal

I Am Inevitable
Player
And you're fighting with 3-5 fibs this is FEAR RP. You can't pull out a gun and fight when you have so much fib in front of you. Max AMıl DicKson

Anil Rhee

Player
Player
And you're fighting with 3-5 fibs this is FEAR RP. You can't pull out a gun and fight when you have so much fib in front of you. Max AMıl DicKson
90k id s trying to teach rules. we were a 5 many guys lmfao

Anil Rhee

Player
Player
90 k xd 71k spoke
lui vi armora 10k vermiş zırhını kırdığım için parasını isteyen aptalın tekisin.zor kurtardın 30 gün gidiyodun povsuzluktan dua et adam forumu kapattırdı. o kadar bilmiyosun kuralları

Lexa Federal

I Am Inevitable
Player
lui vi armora 10k vermiş zırhını kırdığım için parasını isteyen aptalın tekisin.zor kurtardın 30 gün gidiyodun povsuzluktan dua et adam forumu kapattırdı. o kadar bilmiyosun kuralları
Konunun armorla alakası olmadığını sende biliyorsun aynı familydeydik seni orada ilk başta tanımadık tanıdıktan sonra konuşmaya çalıştık sen hepimize ateş ettin yaptığın adamlık değildi 50 k atayım sus ne ağladın

Anil Rhee

Player
Player
Konunun armorla alakası olmadığını sende biliyorsun aynı familydeydik seni orada ilk başta tanımadık tanıdıktan sonra konuşmaya çalıştık sen hepimize ateş ettin yaptığın adamlık değildi 50 k atayım sus ne ağladın
50k mı. tırnağımın kiri bile değil. aynı family desiniz ve bana pullover çekmişsiniz. ondan sonrada tuhaflaştınız :D prisonda vurmalar toksitlemeler falan. birde boş boş konuşuyorsun işte böyle

Lexa Federal

I Am Inevitable
Player
50k mı. tırnağımın kiri bile değil. aynı family desiniz ve bana pullover çekmişsiniz. ondan sonrada tuhaflaştınız :D prisonda vurmalar toksitlemeler falan. birde boş boş konuşuyorsun işte böyle
Müzik dinliyorum demiştin pulloveri nasıl duydun knk. Ayrıca korumaya çalıştığın blackler o günden sonra hep arkandan sövüp saydı hâlâ onlardan yanasın

Anil Rhee

Player
Player
Müzik dinliyorum demiştin pulloveri nasıl duydun knk. Ayrıca korumaya çalıştığın blackler o günden sonra hep arkandan sövüp saydı hâlâ onlardan yanasın
farkındayım onların yanında falanda değilim onların karakter seviyesini gördüm öğrendim sende onlardansın diyeydi bu gerginlik seviyesi. yoksa blacklerin karakter seviyesinin eksilerde öldüğünü gördüm merak etme. kimsenin yanında felanda değilim

Anil Rhee

Player
Player
admin i talked with 55374. he got it his mistake and he didnt know thats forbidden. so close forum please.

Top Bottom