you gay ?
are u homophobic?gay misin
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!you gay ?
are u homophobic?gay misin
This is none of your business!are u homophobic?
Rip enjoy getting punished for meta gamingAll in pov
Rp mi konuşma yapmadığın zaman rp ye girmiş olmuyorsun dostum fail rp yapıyorsun üzerine powergaming ayrıyetten senin görevin olmayan birşey yapıp onu arabana alıp bir yerlere götürüyorsun gangte sadece rehine almak için yapılan bir hareketi kendi oyun zevki için yapıyorsun 2 araba 4 kişi değilsin bunu yapmaya hakkında yok ayrıyetten gang kıyafetin nerede.Ben rp yapıyorum yerimi buluyorlar polis değilim ip video metagaminge karşıyım
Sende polis olmamana rağmen ghetto yada highway dışında bir yerde birini rehine alıyorsun kuralları öğren öyle oyununu oyna küçük adam 6.10 discorddan ailevi değerleri katarak küfür edilmesi durumudur sadece sadece discord durumu metagaming olarak geçer.OBS le ilgili burada forum açan bir çok insan OBS ve benzeri uygulamalar kullanıyor ama OBS ten ban yiyen insan yok.videoda 6.17 6.10 yapıyorsun.
Then you won't talk, you'll waiti dont need to proof you something until admin ask for it
dont say like thatThen you won't talk, you'll wait
perpetrator rp? stop using translate while posting something broHi admins, there is a mixed rule violation here, he is wearing handcuffs without warning, perpetrator rp. powergaming puts him in his car using his power. he drives him around in his car for his own play pleasure. please consider them
close forum pls